Kardiyoloji Randevusu
EVAR-TEVAR Yöntemi
Geçici Kalp Pili
Holter Izlemi
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Pili Takılması
Kronik Total Oklüzyon Tedavisi
Pacemarker Implantasyonu
Periferik Anjiyografi
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
1996 yılında Tıp Fakültesi,
2003 yılında Kardiyoloji ihtisası,
2014 Doçent.
f....v
Ben Fatma varişli haziran ayında şehir hastanesinde anjio oldum çok sıkıntı çektim geceleri uyuyamıyordum ,şekerim çok yüksek , tansiyonum var, kolestrolüm var çok sıkıntılı günler geçirdim 3 aydan beri gitmediğim doktor kalmadı.Bahadır hocamı tanıdıktan sonra bütün sıkıntılarım gitti Allah a şükür.Gerçekten hastalarına öz veriyle bakması candan güler yüzlü olması herşeye değdi
iyiki varsınız hocam
Çarpıntı şikayeti ile gittim. Güler yüzlü, halden anlayan, konuşan, dinleyen, ilgili ve bilgili bir doktor. Bir ilaç verdi, kullanıp kontrole gideceğim. İlaçtan daha önemlisi bana güven verdi, beni rahatlattı.
m....a
Kalp rahatsızlığım vardı tansiyonum düştümüştü kalp atışlarım çok yavaşlamıştı.Doktorum önce ayrıntılı bir şekilde beni muayene etti.Kalp grafimi çekti ve 48 saat boyunca holter ile kalp ritmimi kontrol etti eko cihazı ile kalp duvarlarımı inceledi.tavsiyelerini ve tedavisini uygulayınca sapasağlam oldum.Çok yetenekli ve cana yakın bir doktor herkese öneriyorum.
i.....
72 yaşındayım ve kalp damarlarımda ciddi tıkanıklıklar vardı. Doç. Dr. Bahadır Şarlı, %100 tıkalı olan kalp damarımı inanılmaz bir çaba göstererek kimsenin yapamayacağı bir yöntemle tersten girerek açtı ve 3 stent yerleştirdi. Bypass ameliyatına ihtiyaç duymadan sağlığıma kavuşmamı sağladı, adeta canıma can kattı. Hastanede kaldığım 2 gün boyunca herhangi bir sorunda hemen ilgilenerek kalbimi kontrol etti ve hemşirelerle sağlık ekibi sürekli yanımda olarak hayata tutunmama yardımcı oldular. Doç. Dr. Bahadır Şarlı'ya anjiyo olmam için şükrediyorum. Başka bir yerde ameliyat olsaydım iyileşemezmişim gibi hissediyorum. Anjiyo sırasında ne kadar çaba gösterdiğini ve ter içinde çalıştığını gördüm. Şimdi 3 gün geçti ve bahçede rahatça dolaşıyorum, her şey yolunda...
k.....
Bahadır Bey çok başarılı bir doktor. Kendisi çok ilgilendi ve çok yardımcı oldu. Kalp deliği kapatma ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Kendisinden aldığım hizmetten memnun kaldım.
y.....
Her şeyden çok memnunum. Bahadır Bey anjiyo işlemimi gerçekleştirdi. Kontrollerime gidiyorum. 1 seneye yakın geçti Allah'a şükür bir şeyim yok.
ce...k
Bahadır hocam mesleki bilgisi başarıları ve insanlığı ile gerçekten eşsiz bir hekim. Devlet hastanesinde hemşire iken onunla aynı serviste çalışma fırsatım olmuştu oradaki başarılarına da tanık olan biri olaraktan sonradan kalple ilgili bi sorunum olduğunda tekdene Bahadır hocama tereddütsüz muayene için gittim ve kafamda soru işareti bırakmadan beni bilgilendirdi. Başarılarının devamını diliyorum bulunduğu konumu ve daha da fazlasını hakeden bir doktorumuz ve iyiki Kayseri’de
Hasta
Babamin kalbindeki iki çapraz gelen ana damarların büyük bir kısmının tıkalı olduğunu şehir hastanesinde muane olarak öğrendik yapılan anjio ile damarların acilamayacagini soyleyerek bypass önerdiler arastirmalarimiz ve tavsiyeler sonucunda bahadır hocayı iyi ki bulmuşuz bugün anjio yaparak kısa süre içerisinde Babamın damarlarını açtı emekleri için kendisine çok teşekkür ediyorum araştırma yapan herkes gönül rahatlığıyla muane olabilir akıllarında hiç bi soru kalmasın hersey için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
ma...n
Ekoma bakarken aniden vazgeçip, anjioya karar verdi. Pantolan gömlekle geldiğim hastanede 1,5 saat sonra anjioya girdim ; ana atardamarım %90 tıkalıymış, stent takıp açtı, toplam 6 saat sonra yürüyerek evime gittim.Allah razı olsun. Daha sonra hastane geliş gidişlerimizle kendisini daha yakından tanıdım, iletişimi çok iyi . Kibir kasvet yok daha ne olsun. Sağolasın hocam.
le...n
Sayin bahadir hocam bilrkten anjio yaparak esimin butun damarlarini baypasa gerek duymadan acmistir daha oncesinde acilmaz ince denilen damarlarini da acarak esimi sagligina kavusturdugu icin cok mutluyuz allah kendisinden razi olsun ve darda birakmasin ne zaman telefonla arasak gece gunduz demeden bizi dinlemis ve cok yardimci olmustur herkesr tavsiye ederim
Bahadır Şarlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahadır Şarlı, Kardiyoloji. Size Bahadır Şarlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Anjiyografi, Anjiyoplasti, Efor Treadmil Testi, Holter Izlemi, Eko(Ekokardiyografi), Kalp Pili Takılması, Koroner Anjiyogram, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Randevu.
Bahadır Şarlı adresi nerede?Bahadır Şarlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahadır Şarlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahadır Şarlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahadır Şarlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahadır Şarlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bahadır Şarlı hangi dilleri konuşuyor?Bahadır Şarlı ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Bahadır Şarlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahadır Şarlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bahadır Şarlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Bahadır Şarlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahadır Şarlı hangi sigortaları kabul ediyor?Bahadır Şarlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar