Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kinetik Aile Çizim Testi
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Özel Yücelen Hastanesi Muğla
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Özel Yücelen Hastanesi Muğla
Psikodinamik Psikiyatri ve Normal Dışı Davranışlar: Konversiyon\ Hümmanite Psikiyatri Tıp Merkezi, Öfke Kontrolü\ Hümanite Psikiyatri Tıp Merkezi, Sanat Terapisi \ NP Beyin Hastanesi , Müzik Terapi \ Np Beyin Hastanesi gibi bir çok seminerlere ve etkinliklere katılmıştır. Ayrıca Psikohome Danışmanlık Merkezinde Çocuk ve Ergenlere psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.
ka...n
6 yasindaki oğlumun konusma bozukluğu nedeniyle gittim.Onunla konuşmak değil oğlumu beni bile rahatlattı.Güleryüzü konuya olan hakimiyeti bile insana güven veriyor.Kesinlikle tek tercih olmalı
Sınav kaygısı şikayetimle Bahar abladan danışmanlık alıyordum. Abla diyorum çünkü gösterdiği ilgi ve güler yüz sayesinde kendime aşırı yakın hissediyorum. Onunla rahatlıkla her şeyimi paylaşabiliyorum. Randevularımızda bana nasıl bir yol izleyeceğimizi anlatıyor, ailemi de bilgilendiriyordu. Profesyonel yaklaşımı sayesinde kaygılarımı azaltıp doğru pencereden bakabilmeyi öğrendikten sonra neler başarabileceğimi gördüm. Kendimi sevmeyi öğrendim. Düşünen herkese tavsiye ederim.
gn...g
Sınav kaygısı yaşıyorum uzun yıllardır. Bu durum artık hayatımı olumsuz etkilemeye başladı ve Bahar Hanıma başvurdum. Sayesinde farkındalık kazandım. Bu durumu birlikte çözdük. Çok teşekkür ediyorum.
es...6
8 yasindaki Kızımın sürekli korkulari vardi bizden ayrı uyuyamıyordu her zaman beni yanında istiyordu bensiz duramiyordu okula giderken bile zorla gönderiyordum bu durumda biz ebeveyn olarak cok zorlu günler yaşıyorduk bu süreç icerisinde gerek bize gerek kizimiza terapi anlaminda cok yardimci oldu bahar hanım. Ilgili ve sevecen tavrından dolayı cok tesekkür ederiz. Gitmenizi tavsiye ederim
ca...8
Çok memnunuz kendisinden internette bulunan paylasimları dikkatimi çekmişti çok içten ve sıcak kanliydı güler yüzlü oluşu olumlu yaklaşımlarıyla insanı rahatlatan bir yapısı var bahar hanimla 3 seansımız kendimi çok rahatlamış hissediyorum olumlu sonuclar aldık iyiki gitmişim gitmisimdiyyorum gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum
nu...9
Çok iyi bir hanım efendi gerek konuşması gerek tavrıyla insanı rahatlatıyor.ilk seansta kendime olan güvenim geriye geldi. Sorunlarla baş etme yollarını rahatlıkla aşabiliyorum iyiki gitmişim çok teşekkür ederim n.
be...9
Bahar hanımın içten davranışları ilgisi alakası ve sorunlarımıza çözümler buluşu beni çok rahatlattı.Kaygı sorunumu aşmama yardımcı oldu.Şimdi daha çok kendime güvenim geldi.İlgisi ve alakası için gerçekten çok teşekkür ediyorum.Tavsiye ediyorum...
Bahar İkra Dener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar İkra Dener, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Bahar İkra Dener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Rehberliği, Oyun Terapisi, Aile Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Cinsel Terapi, Randevu, Kinetik Aile Çizim Testi, Aile Çiz Testi.
Bahar İkra Dener adresi nerede?Bahar İkra Dener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mevkii Marmaris Yol Kavşağı Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar İkra Dener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar İkra Dener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahar İkra Dener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahar İkra Dener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bahar İkra Dener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar İkra Dener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar İkra Dener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar İkra Dener hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Bahar İkra Dener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.