Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü
Cumhuriyet Mah. Kadın Doğum Ve Çocuk Has.Ünites, Uşak
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
uşak devlet hastanesinde görev yaparken bize çok yardımcı oldu çok güleryüzlü işinin ehli bir doktor.gittiğini duyunca çok üzüldük.çocuğum onun sayesinde astım bronşitten kurtuldu.şimdi kızımızın alerjisi var götürmediğimiz yer kalmadı.behiye hanım keşke burda olsaydı da derdimize çare olsaydı.gediz den aynur
Bahiye Kozacıoğlu Akkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahiye Kozacıoğlu Akkın, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Bahiye Kozacıoğlu Akkın adresi nerede?Bahiye Kozacıoğlu Akkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Kadın Doğum Ve Çocuk Has.Ünites Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahiye Kozacıoğlu Akkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahiye Kozacıoğlu Akkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahiye Kozacıoğlu Akkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahiye Kozacıoğlu Akkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahiye Kozacıoğlu Akkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahiye Kozacıoğlu Akkın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bahiye Kozacıoğlu Akkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar