Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü
Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü
Cumhuriyet Mah. Kadın Doğum Ve Çocuk Has.Ünites, Uşak
f.....
Hic memnun degilim kimseyede tavsiye etmiyorum hamilelik surecimde ona geldigim halde doğuma gün vermedi bana virus nedeniyle arada birakti son haftamda özele gidip doğum yaptim muayenelerde bile ilgili davranmadi doğum yapacagim gune kadar cocugun kilosu ve sağligi hakkinda hic bir bilgilendirme yapmadi acikcasi kimseye tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü, Uşak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü, Uşak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Aile Hekimi.
Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü hangi hizmetleri sağlıyor?Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü kurumundan nasıl randevu alabilirim?Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü nerede?Uşak Devlet Hastanesi 1 Eylül Kampüsü adresi Cumhuriyet Mah. Kadın Doğum Ve Çocuk Has.Ünites Uşak şeklindedir.
Uşak bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Uşak bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri