Herhangi bir hizmet eklenmemiş

C
Konum: Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi Diğer

Gerçekten hem kurum hem Banu hanım sizi evinizde hissettiriyor. Normalde kadınlar için rahatsız edici en azından kendi adıma rahatsız olduğum bir deneyimi motivasyonel konuşmalarıyla rahat hissettiriyor. Hastalık ve bulguları en ince detayına kadar açıklıyor. Aklınızda soru işareti kalmadan muaynehaneden çıkıyorsunuz. Kendisi gerçekten işini severek yapan çok özel birisi.

R
Konum: Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi

Banu hanım işini layıkıyla yapan mükemmel bir doktor. En önemlisi çok pozitif, güler yüzlü, halden anlıyor. Her gördüğümde boynuna sarılıp öpesim geliyor :) Üç bebek kaybımdan sonra şuan 13 haftalık
hamileyim ve biricik doktorumuzla herşey çok güzel gidiyor. Hiç tereddütsüz kendinizi emanet edebilirsiniz.

C

Tek kelimeyle anlatmak mümkün değil Banu hanimi.Muthis bir doktor herkese tavsiye ederim.Dogumumu ve doğum sürecini çok rahat geçirdim. Ikinci çocuğu düşünürsem yine gözüm kapalı Banu hanim a giderim.Onu cook seviyorum iyiki var.

Banu Hanım tek kelime ile MUHTEŞEM bir doktor. Tüm hamilelik sürecim boyunca hadi artık randevu günü gelse de gitsem diye bekledim. Güleryüzü, içten ve samimi tavırları, bilgisi, hakimiyeti... Ve daha saymakla bitmeyecek özellikleri. Kendinizi ona bırakın, gerisine karışmayın. Ultrason görüntülerinde hiç tanımadığı bir hastanın bebeğine bakarken bu kadar sevgi dolu bakan başka bir doktor görmedim ben! Ona rastladığım ve bebeğimi onun sayesinde kucağıma aldığım için çok şanslı bir aneyim ben. Bunları buraya yazıyorum çünkü ben de Banu Hanım'ı bu site aracılığı ile buldum. Daha önce yorumlarını yazan herkese bana yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Dr. Banu Bingöl Günenç siz iyi ki varsınız!

banu hanımı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum il dışından hastasıyım sırf onun için istanbula taşınmayı düşünüyorum başka doktor tarafından yapılamayan kürtajım ile tanıdım onu 1 haftada normal hayatıma döndüm şimdi hamileyim her ay istanbula kontrole gidiyorum çünkü ondan başkasına güvenmiyorum Allah ondan razı olsun sırf o güler yüzü için bile

Banu hanımın 3 yıldır hastayım.HPV TIP 6 taşıyıcısıyım ( 3 ayda bir kontrole gidiyordum ) ve yeni doğum yapmış 3 haftada bir kontrollere gitmiş bir hastası olarak bütün samimiyetimle size Banu hanımı anlatmak istiyorum. Herşeyden önce sizi güler yüzle karşılıyor doktor gibi değilde aileden sizden birisi gibi.Muayeneler sırasında Banu hanım o kadar rahat o kadar güler yüzlü davranıyor ki size ne yapıyor anlamıyorsunuz.Bir sorun gördüyse bile size belli etmiyor ama gerekli önlemleri verdiği ilaç ve önerilerle alıyor. 9 aylık hamilelik sürecim de hiç kramp yaşamadım, kasılmalar, sancılar hiçbir şikayetim olmadı çünkü banu hanım benim şikayetlerim başlamadan gerekli önlemleri aldığı için inanılmaz konforlu bir hamilelik yaşadım ve epidural sezeryan ile doğum yaptım doğum sırasında bile sohbet edip gülüyorduk. 4. günümde yere eğilip bir şey alabilecek kadar iyi hissediyordum kendimi.Bence banu hanımın sırrı işini seviyor olması. Detaycı ve titiz olması ve bunu kesinlikle hastalarına hissettirmiyor dolayısıyla size gereksiz stresler yaşatmıyor . Ben kendimi ona teslim ediyorum sadece dediklerini yapıyorum ve gerisini o düşünüyor . 2 leep , 1 siğil yakma , 1 hamilelik ve doğum süreci geçirmiş bir hastası olarak size bütün içtenliğimle söylüyorum ki Banu hanım gibi bir doktorunuz varsa hasta olmaktan,doğum yapmaktan korkmuyorsunuz. Siğillerim bünyem nedeniyle tekrarlıyor ama hiç umurumda değil canımı hiç sıkmıyorum çünkü banu hanım gerekeni fazlasıyla yapacaktır hemde bana hissettirmeden. Sizlere son sözüm : İnsan kaç doktor için '' onu karşıma çıkaran Allaha şükürler olsun '' diye dua eder ki !

Bugüne kadar tanıdığım en yetenekli doktor.Müthişş yaklasımı, insana güven veren bilgisi ..iyi ki tanımısım ..

gerçek çok iyi güler yüzlü insanı dinleyen bir doktor zaten eşim vasıtasıyla tanıdım banu hnm sayesinde bebeğimi kucagıma aldım fazla söze gerek yok gitmeni tavsiye ederim

Banu Hanım harika bir doktor.Doktorum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.Bugüne kadar bu kadar işini severek yapan ve pozitif olan başka bir doktor tanımadım.Kendisini görür görmez rahatlıyorum ve kendimi güvende hissediyorum.Kendisine binlerce defa teşekkürler...

Çok ilgili bir doktor. Çok beğeniyorum.

Profili düzenle veya yönet