Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi
- Türkiye Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
54 yasindayim ve ilk defa ameliyat olacaktim. Mehmet Hakan hocayla bu vesile ile tanistim. Ayni ameliyat icerisinde safra kesesi, gobek fitigi, hemoroid ve deri alti yag kitlesi alimi islemini yapti. Ameliyattan 3 saat sonra hastane odamdaydim, 8 saat sonra hastane cafesinde cayimi iiciyordum, 36 saat sonra evimdeydim. Ameliyat oncesi, sirasi ve sonrasindaki ilgilisi ve yaklasimi ile son derece guven verici ve rahatlatici.
ut....
Mehmet Hakan Tekelioğlu hocamız mide fıtığı ameliyatı mı gerçekleştirdi. Ameliyat çok başarılı geçtiği söylendi şu an ortalama olarak 2 ay oldu Çok memnunum. Kendisi cana yakın sevecen ve bir o kadar da bilgili birisi gerçekten kendisini tanıdığım için çok mutluyum.
za...z
Benim canım doktorum Begüm Kuseyiroğlu, mükemmel bir kadın doğum uzmanı.
Kibar, mütevazı, işini büyük bir sevgiyle yapan, insana güven veren harika bir doktor.
Asistanları ve hemşireleri de aynı şekilde güler yüzlü, ilgili ve inanılmaz güzel bir enerjiye sahipler.
Hamileliğimin başından beri tüm kontrollerimi burada yaptırdım, şimdi sona yaklaştık... biraz hüzünlü ama çok da minnettarım.
Bir sonraki bebeğimde de hiç düşünmeden yine tercih edeceğim tek doktor ve hastane!
ar...
Çok kıymetli doktorum Aykan Özçelik için sayfalarca yazabilirim.Bilgisi donanımı ilgisi hastayı aydınlatması gibi sayısız vasfı barındırıyor.Bu sebeple neredeyse 20 yıldır yerini koruyor.İstanbul dışına çıkarken Çok endişe etmiştim lâkin halen telefonla bile bana destek ve yardımcı oluyor.Doğumum operasyonum hepsi için minnettarım.Kaldıki ciddi sıkıntılı ve hassas bir hastayım ve beni böyle mutlu etmek neredeyse imkânsiz.Sabrına doktorluğuna hayranlık duyurmaya devam ediyor.Alanında tek isim kanaatimce.
ha...z
Süper doktor, muhteşem insan. Hocamız gerçekten çok başarılı, kızımın safra kesesi ameliyatını sorunsuz şekilde gerçekleştirip sağlığına kavuşturdu, ne zaman sağlık sorunum olsa ilk arayacağım doktor ve bunun yanında da mükemmel insan. İyi ki varsın hocam
e....k
En az 10doktor gezdikten sonra Hakan Beye gittim .İltihaba direk çözüm kültür testi yaptırdı diğer doktorların konusunu bile geçirmediği bişeydi .40a yakın dikişle ameliyatı yaptı .Hiç ameliyat olmamış gibi ağrısız ve sızısız geçti insan olarakta doktor olarakta mükemmel bir insan
Erdal beyi gecirdigim Diverkulit atağı ile gittigim Acil de tanidim. Kendisi ilk teshis ve tedavide cok basarili. . Gecirdigim 2.diverkulit ataginda yine kendisine ulasarak yardimlarini istedim.Cok ilgili bir surecten sonra basarili bir operasyon ile tekrardan sagligima kavuştum.
Diverkulit atagim yuzunden acil den girdigim hastahanede 2 gun sonrasi bagirsak patlamasindan dolayi acil ameliyata alindim.Yetenekli olmasinin yani sira harika bir ekibe sahip olan, Pozitif bir doktor. Hala boyle doktorlarimizin olmasi umut verici .Hastaya yaklasimi ,teşhis,operasyon hepsi basarili. Iyiki varsiniz Hocam.
Adil hoca ile 2,5 aylık oğlumun sünneti dolayısıyla tanıştık. Bilgisi , ilgisi ve tecrübesi ile mükemmel bir doktor. Sevecen tavrı ile sürecimiz sorunsuz bir şekilde tamamladık. Tavsiye ediyorum g
ha....
Sevgili doktorumuz Dr. Adil Gürtuğ Bey hakkında birkaç kelime yazmak istiyorum. Dr. Adil beye iki hafta önce oğlumun sünneti için başvurduk. Sünnet operasyonu öncesi, sonrası ve iyileşme süreci boyunca kendisi oğlumla çok ilgiliydi, uzmanlığı ve profesyonelliği gerçekten etkileyiciydi. Kendisi oğlumun yaşına inerek onunla rahat iletişim kurabildi, oğlumun operasyonla ilgili korkularını dinledi, onun güvenini kazandı, sorularımızı sabırla yanıtladı ve tüm tedavi sürecini ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Sayesinde operasyon da iyileşme süreci de başarılı ve rahat geçti. Kendisi çok başarılı, çok anlayışlı ve empatik bir doktor olduğunu kanıtladı. Sonuç olarak, Dr. Adil Bey'e olan güvenimiz tamdır ve onu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Radyasyon Onkoloğu, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Patolog, Radyolog, Ürolog, Onkolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Dermatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Gastroenterolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Nörolog, Göz Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt.
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, toplam 259 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Yama (Patch) Testi, Alerji Testi, Hemaferez, Besin Yükleme Testi, Subkütan Immünoterapi, Alerjen Immünoterapisi, Provokasyon Testi, Çocuklarda Allerjen İmmunoterapi, Allerjik Deri Testleri, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta/danışan, Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi nerede?Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi adresi Cemil Aslan Güder Sok.No:8 İstanbul şeklindedir.
- Şişli bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
- Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri