Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28, Odunpazarı
y...
Agriyla perisan acile gittim banu hanim vardi olece bir bakti bana gargarayla agri kesici verdi madem iltihap yok bu agri nedir diye sordugumda tis etlerinden doleyi olabilir dediki dislerimde curukler vardi randavu alip gelin dedi randavu tarihler 15 gunden once imkani yok bulamiyosunuz 5 gun kivrandim agriyla dayanamayip tekrar acile gittigimde iltihapli dislerin diyip bir baska hekim antibiyotik verdi simdi ben 5 gun o agriyi neden cektim dis etlerim gargaradan yara oldu cok ilgisiz bir hekim sadece saat doldurmak icin orda kimseye tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İşter Banu Ezber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İşter Banu Ezber, Diş Hekimi.
İşter Banu Ezber adresi nerede?İşter Banu Ezber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İşter Banu Ezber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İşter Banu Ezber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İşter Banu Ezber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İşter Banu Ezber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İşter Banu Ezber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İşter Banu Ezber hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İşter Banu Ezber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri