Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
me...t
Gerçekten çok ilgili bi doktor tam anlami ile isinin ehli benim timus bezinde buyume vardı barış hocam ilgilendi kardeşi olsa bundan daha iyi ilgilenmez insanla devlet hastahane 'lerinden şikayet eder genelde herkez ama devlet le alakası yok iyi hastene yok bence iyi doktor kötü doktor var barış hoca işte o iyi olanlardan ne demisler kötü hoca dinden kötü doktor candan eder basarilarinin devamını dilerim böyle doktorları allah başımızdan eksik etmesin barış hoca gibi
mi...r
Bilgisini ve ilgisini birleştiren nadir doktorlardan biri olan Barış Anıl beye çok teşekkür ederim. Her gelişimizde eşime ve bana çok ilgi gösterdi.ALLAH isteklerini kabul buyursun.
Bilgi ve ilgiyi birleştiren nadir doktorlardan biridir.Eşime ve bana her gelişimizde Yakın ilgi gösterdi,Çok doğru teşhis koydu.Allah dileklerini kabul buyursun.
ek...t
İLK DEFA BU KADAR İLGİLİ VE BİLGİLİ DOKTOR GÖRÜYORUM 3-4 DOKTORUN GÖREMEDİĞİNİ GÖRDÜ VE DOĞRU TEDAVİ İLE BENİM İYİLEŞMEME VESİLE OLDU.ALLAH YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSİN.
ay...e
Tansiyonum düşüp rahatsızlandığım için gitmiştim yedikule göğüs hastalıkları hastanesine.. Dr Barış Bey'in odasında geçirdiğim toplam süre 5dk bile değildi belki.. Fakat öncelikle güleryüzü, göstermiş olduğu ilgi alaka, insancıl muamelesinden ötürü kendisine minnettarım.. Mesleğinde başarılar dilerim..
ha...t
Barış bey,mesleğinde çok başarılı,kendi dalında çok mükemmel bir doktor.Bana uyguladığı tedavi çok iyi sonuç verdi.Memnun kaldım.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Tüm Osmancık halkına tavsiye ediyorum.
Barış Anıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Anıl, Göğüs Hastalıkları.
Barış Anıl adresi nerede?Barış Anıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Anıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Anıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Anıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Anıl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Anıl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Anıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Barış Anıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları