Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster
Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Normal Randevu +1 daha fazla

Preoperatif Değerlendirme

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5, Keçiören

VM Medical Park Ankara Hastanesi

Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5, Keçiören

VM Medical Park Ankara Hastanesi

2000 yılında Gazi Üniversitesi  Tıp  Fakülte’sinden,  mezun  oldu.  2001 –  2006  yılında  Ankara  Numune  Eğitim  ve Araştırma  Hastanesi  Ortopedi  ve  Travmatoloji  Kliniğinden  ihtisas  eğitimini tamamladı.  2006–2014 yılları  arasında  Ankara  Numune Hastanesi,  Adıyaman Devlet Hastanesi, Hakkâri Asker Hastanesi (Askerlik Hizmeti) , Lokman Hekim Sincan  Hastanesi ve Koru Hastaneleri ve
Medicalpark Hastanelerinde uzman  olarak  çalıştım. 2018 yılından itibaren Medisis Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde çalışmaktayım.

Konum: VM Medical Park Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Son derece elit, kibar, işinin uzmanı ve insana güven veren biri.
Sağ dizimde ki acı sebebiyle gittim. Mr imi inceledi. Plika Sendromu teşhisi koydu ve fizik tedavi önerdi.

Z
Konum: VM Medical Park Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Baris hocama cok tessekur ediyorum Turkiyeye tatile geldigimde gecirdigim trafik kazasinda dizim kotu kirilmisti elinden geleni yapti cok profesyonel bir sekilde ve suan yuruyorum eskisi gibi. Ailece cok memnun kaldik kendisinden. Allah razi olsun emegi gecen herkesten.

Konum: VM Medical Park Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

İyiki Baris hocami tanimisiz esimin kazasiyla tanistik iki ayaginda dort tane kirik vardi femur. kirigiyla beraber tek ameliyat ve inanilmaz destegi ve enerjisiyle esim bugun yuruyor ve isine basladi iyiki varsiniz Baris hocam

Konum: VM Medical Park Ankara Hastanesi Preoperatif Değerlendirme

Hocam geçirmiş olduğum ağır trafik kazası sonucu vücudumda olusan iki kalça kırığı dahil toplam beş kirikla beni ayağa diktiginiz için size çok teşekkür ediyorum,sekiz saat süren tek bir amaliyatla benim bugün ayaklarımın üzerinde durabilmemi yuruyebilmemi sağladığınız için size minnettarım iyiki varsınız hocam size ve hastanemize ekibinize sonsuz minnettarligimi sunuyorum

Konum: VM Medical Park Ankara Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Kendisine teşekkür ederim, kolumu düzeltti.Sol kolum kırılmıştı bilekten.Şu anda fizik tedavi görüyorum.Kolumu şu anda kullanabiliyorum sayesinde.

Ü

Memnunum kendisinden.Sağ ayak bileğimde kırık meydana gelmişti.Barış Bey'e ben ameliyat oldum, tedavim devam ediyor.İyileşme sürecindeyim, son derece memnun kaldım.Şu anda bot giyiyorum,yavaş yavaş basabiliyorum. 1 ay sonra bir tane büyük çiviyi çıkararak yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.

Kendisine 7 ay önce omzumdaki kas yırtılması nedeniyle ameliyat oldum.Ameliyat başarılı geçti, fizik tedavi sonrasında ağrılarım tamamen geçti.Hocamın operasyonundan gayet memnunum, bir sıkıntım yok.

U
Konum: VM Medical Park Ankara Hastanesi Menisküs Cerrahisi

Barış hocamda menüsküs ameliyatı oldum . Aynı gün eve yürüyerek gittim. Daha sonra bir kaç yakınım gitti hepsi çok memnun oldu. Teşekkürler Barış hocam. SAYGIYLA R

Omuzumda oluşan bir şişlik ile Bir doktorumun önerisi doğrultusunda Barış Beye ulaştım. Barış Bey hocamdan Allah razı olsun, Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Hastaları ile yakınen ilgileniyor. Benim durumumu takip ediyor.Hocam her şey için teşekkürler.