Özel Karataş Hastanesi
Barbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş, Konak

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

1 yıl önce Barış beye halsizlik şikayetiyle başvurdum tiroid ve demir eksikliğine bağlı sorunlarım teşhis edilip çok kısa sürede tedavi edildi. Güleryüzü ve iletişimi oldukça iyi. Ayrıca glutatyon tedavisiyle de tüm kış hiç hasta olmadım ve halsizliğimden eser kalmadı.sabırla şikayetlerimi dinleyip tedavi etti emeğinize sağlık hocam .

Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

Annemi 7 haziranda Karataş Hastanesi'ne getirdim. Barış doktorumuz ve hemşiresi ilk günden itibaren o kadar yakından ilgilendiler ki annem ve ben çok memnun kaldık. Çok titiz ve detaylı bir tedavi süreci sonrasında annem Barış oğlu sayesinde sağlığına kavuştu. Annemin tedavisi sürecinde her detay ile fazlası ile ilgilendi. Çok iyi bir insan ve güler yüzlü olması hastayı güvende hissettirmesi annem için çok önemli oldu. Doktor Bey'in hastayı dinlemesi gayet ciddi ve yol göstericiydi. Kısa süre içinde sağlığımıza kavuşarak tedavimizi sonlandırdık. Doktor Bey'in çok samimi ve şakacı olması bizi mutlu etti. Kesinlikle çevremdeki herkese öneririm. Ailecek güvendiğimiz ve tereddüt etmeden gideceğimiz bir doktorumuz oldu. Hemşire hanım da çok yakın ve samimiydi.

Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

Dr Barış bey ilk olarak babamın doktoruydu ve bugün hala babamla vakit gecirebilirsak,onun dikkatine borçluyuz.Hastalanincada ilk aklıma gelen isim oldu,dikkati sonucunda şu anda hiç farkında olmadığım nodüllerimi tedavi ettiriyoruzm.

T
Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

Baris hocaya gitmeden once karin agrisi sikayetime antibiyotik yazilmisti.Daha sonra Baris hoca muayene ile apandisit teshisi koydu ve sayesinde vakit kaybetmeden ameliyat oldum.Dogru teshisi icin kendisine minnettarim.

Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

1 yıldır iyi ki tanımışım barış beyi safra kesemdeki çamurlaşma ve koca koca taşları tek bir ağrım var dememle bulan ,akcigerimdeki modülleri bulan her hastalandığımda yanına güvenerek gittiğim canım doktorum iyi ki tanımışım sizi alanında harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim herkese en ufak bir şüpheniz olmasın

Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

88 yaşındaki annemin tansiyon ve şeker ilaçlarının bir türlü işe yaramaması sorununu çözdü, verdiği ilaçlar ile özellikle şeker konusunda ciddi stabilite sağlandı. Periyodik kontrollerde aldığı notlar ile çok sağlıklı bir takip düzeni oluşturdu. Ödem ve idrarda yanma şikayeti olunca hemen ilaçlarda gerekli değişikliği yapıp sorunu çözdü. Güleryüzlü, ilgili ve sabırlı bir doktor, en ufak şikayeti dahi ciddiye alarak, altındaki nedenleri araştırıyor.

R
Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

Barış Bey her iki akciğerimde bulunan zatürre teşhisini koydu ve çok kısa sürede sağlığıma kavuşmamı sağladı. Kendisine dikkati ve ilgili takip süreci için minnettarım.

Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

Halsizlik eklem ağrısı ve öksürük şikayetiyle doktora basvurdum.Muayne sürecinin ardından hastalığımın tanısını hemen koyup tedaviye başladı gerekli ilaçları yazıp kullanım şekillerini söyleyip iki günde ayağa kaldırdı eline emeğine sağlık hocam iyki varsınız

Konum: Özel Karataş Hastanesi Diğer

Aklıma hep TSH geliyor,dengede tutan tek hekim diyebilirim...Emeği katkısı ilgisi inanılmaz böyle hekimle herdaim olmalı....

Konum: başka bir yer Diğer

Mükemmel ötesi bir doktor farklı şehirlerde olmamıza rağmen hamilelik ve devamı boyunca bütün süreçlerde birlikteydik Barış Çabuk'a giderseniz kesinlikle emin ellerdesiniz