Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı
Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası, Adapazarı
se...0
Görebileceğiniz en iyi psikiyatrilerden biri. Sözüm ona daha leb demeden alakasız bir ilaç yazan psikiyatrilerden muzdarip geldim bu hocaya. Gayet dost canlısı bir şekilde derdimi dinleyip beraber çözüm aradık ve tedaviye devam ediyoruz. Bu yazıyı görüyorsan, iyiki varsın hocam.
s....m
2013 yılından beri panik atak tedavisi görüyorum doktorumuzun uyguladığı tedavi ile hayata bakış açım değişti.yıllardır hayatı kendime zehir ettiğm için çok pişmanım. doktorumuzun hastasına yaklaşımından, önerilerde bulunmasından ve doğru tedaviyi uygulayarak iyileşmemi sağladığından dolayı doktorumuza çok teşekkür ediyorum
ah....
bu doktor sakaryanın gelmiş geçmiş en iyi doktorudur sakaryanın bu adama sahip çıkması lazım... işinde başarılar barış bey...psikolojik olarak iyi bir eğitim almış doktorumuz değerini bilmeliyiz
b....r
İlgili bir doktor..Teşekkür ederim..
Barış Işıloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Işıloğlu, Psikiyatri.
Barış Işıloğlu adresi nerede?Barış Işıloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı
- Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Işıloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Işıloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Barış Işıloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Işıloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Işıloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Işıloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Barış Işıloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adapazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adapazarı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler