Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Hakkımızda
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı 54100
ay...r
42 yaşındayım.geçirdiğim beyin kanaması sonucu hidrosefali hastası oldum.Davut hocamın becerikli elleri sayesinde beynime şant takıldı ve hayata tutundum,iyi ki varsınız Davut hocam.4 yıldır takipli hastasıyım;sorduğum her soruya karşılık alabiliyorum ve içim rahat bir şekilde ayrılıyorum yanından
ka...k
Eşim bilinç kaybı yaşaması ile hastaneye geldiğimizde acilden giriş yaptık bilinç kaybı oldupunu söyledipimde hemen tamografi çektirmeye koştular sonra bilgehan hoca ve ekibi tedavi sürecini öyle çabuk başlattılar zamanla yarışıldı tedavide ve tedavi sonrası çok güzel bilgilendirildik içim rahatladı emin ellerde olduğumuza kannat getirmiştim 2 gün yogun bakım ardından eşim hafıza kaybı olmuştu zamanla düzelcegi bilgisi verildi çok şükür eşim şuanda iyi bir sene oldu hafıza düzeldi çok yogun olmasına ragmen bize biz kadar önem vermenizle canımıza can kattınız canım eşim yanımda bilginiz beceriniz verdiğiniz tedavi ile eşimin elini tutabiliyorum saygılar selamlar bilgehan hocam..
b....k
Hakan Bey’e basur sorunu ile gittim ve kendisi makatta çatlak olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve aynı günde de oldum. Max 10 dakika kadar sürdü kendisi muhteşem bir insan ve bir kadar da ilgili gayet nazik ve hastanın hassasiyetine çok önem veriyor aynı zamanda yanında bulunan ekibi de birbirinden muazzam insanlardı sürekli motive edici rahatlatıcı ailenizden birisiymiş gibi hissetirdiler. Korkarak ve derin endişe ile girdiğim operasyondan güler yüzle ayrıldım. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık.
sf....
Davut hocam Allah sizden razı olsun. Kimsenin cesaret edipte yapamadığı omurilik tümörü ameliyatımı 20 Haziran 2024 tarihinde çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdiniiz. Sizin sayenizde doğuştan beri taşıdığım bu hastalıktan 34 yaşında kurtuldum. Siz bana doktorluktan çok bir baba şefkatiyle yaklaştınız ve bu süreçte çok moral verdiniz. Çok şükür iyiyim. İyi ki varsınız..
Omzumdaki ağrı ile gittiğim klinikte, film ve mr sonuçlarından sonra birşeyin yok denildi. Sürekli aynı yerden ağrı oluşuyor buna ne yapabiliriz dediğimde, ''o zaman o kolunu zorlayacak birşey yapma'' cevabı beni hiç tatmin etmedi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...y
Annemin iki üç senedir sırtında yayılan ağrıları vardı. Eninde Sonunda acilde çekilen tomografi ile akciğer mediastende kitlesinin olduğu söylendi. Abidin bey’e randevu aldık ve ameliyat ile alınması gerektiğini ve büyürse sonra sorunlar vs olabilceğini söyledi. Kapalı ameliyat yaptı ve her şey güzel geçti. İşinde gerçekten iyi ve güvenilir bir doktor.
polikistik over şikayetlerim için kendisine gittim. bana çok fazla bilgi vermeden dümdüz pkos var dedi ve doğum kontrol hapı yazdı hiç memnun kalmadım.
ad...r
Öncelikle Hocama ameliyatı için çok minnettarım.İstanbul’da 5 profesörle görüştükten sonra Davut hocamla ameliyat olmaya karar verdim çünkü en güzel en garantili şekilde detaylı açıklamalarıyla içimi rahatlattı ona göre ameliyat oldum.Ameliyatım çok başarılı bir şekilde geçti.Emeğine sağlık hocamın,kendisine rahatlıkla gidip başvurabilirsiniz.Benim rahatsızlığım boyun fıtığı ameliyatı,omurilik daralması ile ilgiliydi,bir hastası olarak rahatlıkla tavsiye ediyorum.
ve...
Hodgkin lenfoma tedavimi Tuba hoca ve ekibi tarafından sürdürüyorum. Kendisi Alanındaki uzmanlıkları harici harika bir insan. Yönlendirmeleri, tedavi süreci, ilgi alakaları bizi çok mutlu etti. Hastalığım sürecinde uyguladıkları tedavi sayesinde olumlu sonuçlar elde ettik. Aklınızda soru kalmadan Tuba hoca ve ekibine kendinizi emanet edebilirsiniz.
se...̇
amcam yurt dışında şiddetli baş ağrısı ile doktora gidiyor tahliller sonucunda kafasında büyük bir kitle dediğimiz beyin tümörü olduğu söyleniliyor.Tanıdık bir abimizin tavsiyesi ile Tibet bey ile iletişime geçtik çekilen röntgenlerin resmini doktor beye ilettik doktor bey bu ameliyatı yapabileceğini söyledi bu gün amcam ameliyata girdi çok şükür beyindeki tümörün %100 başarılı bir şekilde hiç bir sinirlere zarar vermeden çıkarıldı ALLAH doktor beyden razı olsun gerçekten biz çok memnun kaldık gönül rahatlığı ile tercih ede bilirsiniz.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Adapazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Adapazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Radyolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Dermatolog, Pratisyen Hekim, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nefrolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Biyokimya Uzmanı, Patolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Neonatolog, Spor Hekimi, Gastroenteroloji Cerrahı, Hematolog, Aile Hekimi, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Psikolog, Psikiyatrist, Adli Tıp Doktoru, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 341 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Aşılama(Immünizasyon), Bcg Aşısı, Boğmaca Aşısı, Çiçek Aşısı, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Difteri Aşısı, Difteri/Tetanoz/Aselüler Boğmaca Aşısı, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri