Diyetisyen Randevusu

Kişiye Özel Diyetler

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Başak Diyet

İstanbul Kadıköy doğumludur. Başak İnsel, Yeditepe Üniversitesinin 5 yıllık Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) lisans eğitimini tamamlayarak ‘Diyetisyen’ ünvanını almaya hak kazanmıştır. Üniversite staj döneminde Acıbadem Hastanesi, İstinye Devlet Hastanesi, Maltepe Bölge Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezleri ve Özel Rehabilitasyon Merkezlerinde mesleğini deneyimleme şansı bulmuştur. Mezuniyetinden sonra Ataşehir Modern Tıp Merkezi ile iş hayatına başlayıp, sırası ile Emsey Hospital ve Anadolu Sağlık Merkezi John Hopkins Hastanelerinde diyetisyen ünvanı ile yer almıştır. Bu sırada Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi fitoterapi bölümü yüksek lisansını tamamlamıştır. 2017 yılının başından beri kurucusu oldu Başak Diyet kliniğinde danışan kabulüne devam etmektedir. Daha önce Teknosa A.Ş. , DHL lojiştik hiz A.Ş , Honda Türkiye gibi şirketlere kurumsal diyetisyenlik hizmeti vermiştir, büyük şirketlerden kurumsal diyetisyenlik hizmetine devam etmektedir.

Konum: Başak Diyet Diyetisyen Randevusu

Uzun yıllardır veremediğim, birçok diyetisyene gidip gidip sonrasında hep daha fazla kilo aldığım süreçlerin sonunda Başak Hanım ve ekibiyle harika bir süreç geçirdik. 27kg verdikten sonra bana tek tek nasıl koruyacağımı anlattı. Sayesinde spora başladım, karaciğer yağlanmam tamamen gitti ve çocuklarımla çok daha kaliteli zaman geçirmeye başladım. Tanıdık tanımadık herkese kendisini öneriyorum şuan.