mi...l
Bilgisi,ilgisi ve yönlendirmesi sayesinde 39 yaşında kalp hastası olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım.Beyin kanaması,felç,inme tehlikelerinden kurtulmuş oldum.Kendisine çok teşekkür ederim.
ce...r
kesinlikle uzmanlık alanında usta bir doktor
ay...r
Annem norolojik olarak çok rahatsızlanmıştı.Ondan çok korkmuştum.Doktor Levent beyden Allah razı olsun. Hastam onun tedavisi sayesinde biraz rahat. Bizim hemen hemen aile doktorumuz gibi. Ona cok teşekkür ederim. Karabükde böyle bir hekimin oluşundan, Bizler çok şanşlıyız.
im...u
2006 yılında yüz felçi geçirdim zonguldakta yaşıyorum zonguldak istanbul ankara olmak üzere bütün illeri gezdim ama hiçbirinde gördüğüm tedaviler sonuç vermedi en son karabükte levent beye gittim hastalığım üzerinden cok vakit geçmesine rahmen 3 aylık bi süre zarfında %97 oranında iyileştim ellerine saglık teşekkürü bir borç bilirim kendilerine
Başar Levent Dülgeroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başar Levent Dülgeroğlu, Nöroloji.
Başar Levent Dülgeroğlu adresi nerede?Başar Levent Dülgeroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akşemseddin Mh.Doğan Araslı Blv. No: 4 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başar Levent Dülgeroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başar Levent Dülgeroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başar Levent Dülgeroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başar Levent Dülgeroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başar Levent Dülgeroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başar Levent Dülgeroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Başar Levent Dülgeroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Esenyurt bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar