Uzm. Dt.
Belgin Yazıcı Alp
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti),
Diş Hekimi
Trabzon 1 adres
Uzm. Dt. Belgin Yazıcı Alp’in yerli ve yabancı dergilerde yayınlanmış bilimsel birçok makaleleri vardır. Birçok yurtiçi ve yurtdışı kongrede sözlü ve yazılı bildirileri bulunmaktadır.
2022 yılından bu yana Özel DEKODENT Ağız Diş Sağlığı Polikliniğinde hasta kabul etmektedir.
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Süt Dişi Çekimi
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
X-Ray
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
b...
Belgin Hanım'a 5 yaşındaki oğlumu götürdük ve çok keyifli bir süreç geçirdik. Diş muayenesi, röntgen çekimi, lokal anestezi ile diş dolgusu yapıldı. Sabrı, disiplini, çocuğa doğru yaklaşımı sayesinde tedavimizi kısa sürede tamamladık.
i...
Kızım 4 yaşında ilk diş randevusu idi, diş çürük kontrolü yapıldı. O kadar kolay oldu ki Belgin Hanım'ın sayesinde çok rahatlattı kızımı ve ilk deneyimi çok güzel geçti. Ve kızım o günden beri dişlerini fırçalamayı ve iyi bakmayı asla aksatmıyor. Çok memnunum ve en kısa zamanda tekrar randevu alacağım.
f.....
İki çocuğumu da getirdim. Dolgu ve diş çekimi tedavisi yaptırdım. İlgisi çok güzeldi, konuşkan, öneri üzerine gittim ve çocuklara yaklaşımı çok güzel. Randevu sistemleri çok güzel. Randevu ile ilgili sıkıntı olduğunda arayıp soruyorlar. Çok memnunum. Klinikleri de temiz, asistanları da ilgiliydi.
Oğlumun dişlerini farklı bir yerde narkoz ile yaptırmıştım. Dişleri ağrımaya başladı. Berbat oldu ve sonra tavsiye üzerine Belgin Hanım'a gittik. Diş çekimi ve yarım kanal tedavisi yaptı, tutucu taktı. Oğlum ile tatlı tatlı konuşup ikna etti.
i.....
8 yaşındaki kızımın kötü bir dişçi tecrübesi vardı. Belgin hanım sayesinde büyün korkularını yendi. Naif tavrı ikna kabiliyeti sayesinde kızıma 6 tane dolgu 5 tane çekim yaptı. Kızım her randevuyu iple çeker oldu. Emeklerine sağlık…
öz...m
Belgin hanıma 6 yaşındaki kızımın diş çürükleri ve süt dişleriyle ilgili problemler yüzünden başvurdum. Süreçte bize olan ilgisinden ve probleme yönelik yaptığı bilgilendirici açıklamalardan çok memnun kaldık.kızımın çok korkusu vardı ancak kurduğu diyalog ve yaklaşım korkusunu yenmesine yardımcı oldu. Muayene sonrası çocuklara verdiği minik hediyeler kızımı çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
ö...
Belgin Hanım'a 6 yaşındaki kızımın diş çürükleri ve süt dişleriyle ilgili problemler yüzünden başvurdum. Süreçte bize olan ilgisinden ve probleme yönelik yaptığı bilgilendirici açıklamalardan çok memnun kaldık. Kızımın çok korkusu vardı ancak kurduğu diyalog ve yaklaşım korkusunu yenmesine yardımcı oldu. Muayene sonrası çocuklara verdiği minik hediyeler kızımı çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
d....)
5 yaşındaki kızımın 3 tane çürüğü vardı. İlk diş hekimi deneyimiydi. Tavsiye üzerine Belgin Hanım'a gittik. 2 tane dolgu yapıldı. 1 dolgu daha yapılacak. Tedavi süreci rahat geçti. Hiçbir sorun yaşamadık. Öncelikle çocuğa her şeyi anlattı ve güven sağladı. Kızım Belgin Hanım'ın yaklaşımı sayesinde herhangi bir korku, kaygı yaşamadı. İlgili ve anlayışlı yaklaştı. Çok memnun kaldık.
hü...y
Doktor hanımdan cok memnun kaldık.. oğlumla ilk tanismada gayet sicak davrandi.yapilacaklar ile ilgili bilgi verdi.Tedavi seansinda hic korkutmadan gayet sakince ilerleyerek her asamada motive etti.kesinlikle tavsiye ederim.
m....d
After taking panorama film, Doctor Belgin explained a lot about the situation of son's teeth and what is needed to do now and foe the future visits. Before the medication process, Doctor Belgin talked to my son about medication process and helped him psychologically, not to afraid of injection pain.
Belgin Yazıcı Alp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belgin Yazıcı Alp, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Belgin Yazıcı Alp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Ilacı Kullanımı, Lokal Anestezi, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş X-Ray, Lazerli Diş Bakımı, Cep Derinliği Azaltma, Dikiş.
Belgin Yazıcı Alp adresi nerede?Belgin Yazıcı Alp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih mah Yavuz Selim Bulvarı No:336/A Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belgin Yazıcı Alp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belgin Yazıcı Alp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Belgin Yazıcı Alp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Belgin Yazıcı Alp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Belgin Yazıcı Alp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belgin Yazıcı Alp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Belgin Yazıcı Alp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Belgin Yazıcı Alp hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Belgin Yazıcı Alp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Belgin Yazıcı Alp hangi sigortaları kabul ediyor?Belgin Yazıcı Alp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.