er...k
yaklaşık 30 yıldır deneyimiyle 2 kere ameliyat etti beni. ellerinize sağlık. daha 9 yaşında geniz eti ameliyatı 20 sene sonrasında da burun ameliyatı oldum. 2side çok iyi geçti.
Boğazım acıyor diye gittiğimde burnumdan kamera salarak baktı tavrı gayet sert bir şekildeydi sorduğum sorulara cevap vermedi yada tersledi boğazında bişey yok diyerek gönderdi günlerce acı çektim farklı bir doktora gittiğimde boğaz reflümün olduğunu öğrendim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...y
içeri girdim ve 1 dakika olmadan dışarıya çıkmıştım.Şikayetimden bahsettim he olabilir kulak kiri yumuşatıcı damla yazdım dedi sadece. Aslında vertigo şikayetiyle basvurmustum, o an atağım olmadığı için bir şey yapamayacagını farkındaydım fakat dr bey hiçbir şey dinlemek istemedi. Kulak ağrısınında vertigodan oldugunu söyledi uzaktan bakarak ve anında akıllı cep telefonunu cıkarıp ona bakmaya basladı.Bir daha tercih etmeyeceğim bir doktor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
by...i
doktor dediğin evet hayır çelişkisi içerisinde kalmamalı ve sayın berati müjdat akisen doktorumuzda bu konu hakkında tecrübeli ve hiç şüphesiz başarılı olduğunaa kanatını vermişimdir.
Berati Müjdat Akisen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berati Müjdat Akisen, Kulak Burun Boğaz.
Berati Müjdat Akisen adresi nerede?Berati Müjdat Akisen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Seka Dvh İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berati Müjdat Akisen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berati Müjdat Akisen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berati Müjdat Akisen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berati Müjdat Akisen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berati Müjdat Akisen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berati Müjdat Akisen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Berati Müjdat Akisen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sakarya Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gebze Kulak Burun Boğaz Doktorları
Derince Kulak Burun Boğaz Doktorları
Başiskele Kulak Burun Boğaz Doktorları
Serdivan Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölcük Kulak Burun Boğaz Doktorları
Darıca Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (3)İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları