Artroplasti
Berk Güçlü Muayenehanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Total Diz Ameliyatı
Total Diz Replasmanı
Total Kalça Replasmanı
d.....
8 ay önce Kıbrıs'taki tibia kemiğinin 3 yerden kırılması sonucunda büyük bir ameliyat geçirdim.6 ay hiç basamadim. Sonrasında topallayarak yürümeye başladım. Ayağım diğer ayagima göre aşırı derecede şişti ve ağrım vardı. Berk doktora referans üzerine görüş almak için gittim. Doktor Bey ayağımdaki sıkıntılara hemen teşhis koydu ve 3 gün sonra beni operasyona aldı. Operasyon sonrasında ayağımı gördüğümde inanamadım. Sağlıklı ayağımla aynı görüntüye sahip olmuştu. Berk doktor bu süreçte her anlamda bana çok yardımcı oldu. İşinde çok titiz, dakik ve çok maharetli biridir. Bana çok güven verdi. Pazar günü saat 9 da bile hastahaneye gelip hatasıyla ilgilenecek kadar işine aşık ve çalışkan bir doktordur. Her türlü sorunuzu rahatlıkla sorabilirsiniz hemen sizinle iletişim kurar. Ortopedik rahatsızlığı olan herkese gözüm kapalı tavsiye edeceğim mükemmel bir doktordur...
ha...i
Annem iki yıl ara ile iki bacağından kalça protez ameliyatı oldu. İkisinde de Berk Bey ile sürecimizi ilerletti. Kendisi aklımıza takılan tüm konularda hızlıca dönüş sağladı mesai saatleri dışında dahi ne zaman bilgi ihtiyacımız olsa hızlıca dönüş sağladı ve destek verdi. Annemin farklı şehirde kontrol için gittiği doktorlar dahi kalça protezin çok iyi yapıldığı konusunda geri dönüş sağladı. Bizler Berk Bey’den oldukça memnun kaldık. Konusunda uzman ve hızlı desteği ile her yönüyle çok pozitif bu süreci yamamladık. İlk araştırmaya başladığımızda da farklı doktorlar da bizlere Berk Bey’i önermişti.Mersin’den Ankara’ya Berk Bey için özellikle geldik. Bu araştırma içinde olan herkese mutlaka Berk Bey’i öneriyorum.
i̇...o
Hocamızı arkadaşımın aracılığıyla bulduk. Futbol oynarken dizimden çok ağır bir sakatlık geçirdim. Hocamız ilk andan itibaren mesleki birikimini hissettirdi. Şuan birinci aya girmek üzereyim hızla toparlanmaya devam ediyorum.
le...a
Yaklaşık 4 sene önce kalça eklemlerim ağrısından dolayı Berk hoca ile görüştüydüm. birkaç test ve muayeneden sonra Avasküler nekroz olduğunu ve protez takılması gerektiğini söyledi. 4 sene idare edebildim, kalça ve diz ağrılarımdan artık yürüyemez, merdiven çıkamaz oldum. En son karar verip ameliyat oldum ve Berk hocanında dediği gibi, protez olduktan sonra kalça eklemi ağrılarım anında kesildi. Hastanede 4 gün yatmış olduğum süreçte ertesi gün bastonla yürümeye başladım. Taburcu olduktan sonra 3 hafta bastonla destek alarak yürüdüm ve şimdilik gayet iyiye gidiyor. Ağrılarım kesilince Keşke daha önce yaptırsaymıştım diyorum. iyileştikten sonra da ilk fırsatta sol kalça içinde protez olacağım. Bu süreç içerisinde bilgisi,tecrübesi ve samimiyeti ile sürekli destek oldu.
se...y
Değerli ve kıymetli Berk Güçlü hocama ayak bileğinde oluşan sorun nedeniyle başvurdum.Güler yüzlü, anlayışlı ,hasta psikolojisinden çok iyi anlayan, işini çok iyi yapan,hastaları için her türlü fedakarlığı yapan, Efsane ve duayen bir ortopedi doktoruna ihtiyacınız varsa gözünüz kapalı Berk hocama kendinizi emanet edebilirsiniz.Yapmıs oldugu amaliyat sonrası kendinizi yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz.Elinde sihirli değneği var gibi dokunduğu her şeye şifa veriyor yüzünüzü güldürüyor.Efsane bir ortopedi hekimi.Sorunu tesbit edip harekete geçmesi çok zaman almıyor.Sizin gibi Efsane hekimleri hastalarınız çok seviyor hocam.Berk hoca varsa şifa var gülen yüzler var imkansızlık karamsarlık yok.Hep var olun hocam
l ...k
19 gün önce diz ameliyatımı yapan Prof.Dr. Berk Güçlü Bey (ganartroz)ameliyatımda ve nekahat dönemimde ilgili ve güler yüzlüydü. Sorularımda rahatlıkla ulaştım, yanıt aldım. Bu kadar kısa sürede diz açım 120 dereceyi buldu, diz arkamı ise sıfıra yakın büküp açabiliyorum.
n....m
Hocamız babamın “Plak Çıkartma” ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat esnasında ve sonrasında her aşamada bizleri bilgilendirdi, sorunsuz, ağrısız, çok güzel bir ameliyat geçirdi. Her anlamda çok profesyonel ve anlayışlı. Gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir Profesör.
ha...
Berk hocami kesinlikle tek geçerim.3 hafta önce menisküs ameliyatı oldum. Şehir dışında olamama rağmen ilgi ve alakasını hiç eksiltmedi .ameliyatım sayesinde çok iyi geçti . Hocamızın ilgi alaka ve içtenlikle her ayrıntıyı detaylı bı şekilde anlatması beni çok memnun etti kendisini çok başarılı buluyorum işinin uzmanı gerçekten .Allah razı olsun. Eğer yolunuz Berk hocaya düştü ise gözünüz kapalı emin ellerdesiniz. Ayrıca ekibine de sevgiler.
ha...
Ailemizin Ortopedi doktoru olan Berk hocam babamın başarılı diz ameliyatını yapmıştı.Benimde iki dizim için menisküs ve sol dizim içinde çapraz bağ ameliyatını başarıyla yaptı sağolsn. Çok memnun kaldık. Kendisine ve ekibine ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi için minettarız.
me....
Berk hocamla 2018 yılında tanıştık Eşimin kalça çıkığı ve kalçada kireçlenme den dolayı aşırı ağrısı olması sebebiyle hocamız kalça protezi ameliyatı uygun gördü ilk ameliyatımızı olduk eşimin sol kalça ameliyatı başarılı geçti 29/06/2024 te sağ kalça protezi ameliyatı oldu. Bu ameliyatı da başarılı geçti çok şükür.Hocamızın ilgi alaka ve içtenlikle her ayrıntıyı detaylı bı şekilde anlatması bizi çok memnun etti kendisini özellikle kalça protezi ameliyatında çok başarılı buluyorum işinin uzmanı gerçekten .Allah razı olsun.
Berk Güçlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berk Güçlü, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Berk Güçlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Artroplasti, Total Kalça Replasmanı, Halluks Valgus Onarımı, Artroskopik Cerrahi, Total Diz Ameliyatı, Kalça Protezi, Eklem Protezleri, Ayak Amputasyonu, Diz Artroplastisi, Ayak Bileği Artroskopisi.
Berk Güçlü adresi nerede?Berk Güçlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık mahallesi Tunalı Hilmi caddesi Park Apt. 114/45 kat 5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berk Güçlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berk Güçlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berk Güçlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berk Güçlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berk Güçlü hangi dilleri konuşuyor?Berk Güçlü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berk Güçlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berk Güçlü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berk Güçlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 248 hasta / danışan, Berk Güçlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları