f.....
Berke beyle doktor olarak haziran ayının sonunda iletişim kurdum.kendisine birşey danışmak istediğimde hemen beni görmek istedi.göğsümde bir kitle vardı iyi değildi iki gün sonra ameliyatımı yaptı çok şükür koltuk altı lenf bezleri temiz çıkmıştı.O moralle şimdi tedavime devam ediyorum.Hayatındaki en güzel günler ve başarılar tüm güzellikler seninle olsun .Allahım yolunu açık etsin.İyiki sana danıştım Sağol
Kendisini araştırıp ziyaret ettim ve ondan aldığım güven ve enerji ile ameliyat oldum. Çok pozitif ve asla bıkmadan soruları cevaplayıp birebir açıklamaları kendisi yapacak kadar kibar bir doktor. Onu seçtiğim için hiç pişman değilim. Ameliyatımın ilk dakikasından bu yana çok rahatladım. Çok teşekkür ederim tatlı doktoruma Meryem...
os...n
Berke bey 7ocak 2016da tiroid ameliyatımı yaptı.ilgisinden ve bilgisinden çok memnun kaldım.Genç,yetenekli,pozitif bir doktor.Herşey için çok teşekkürler...iyiki varsınız...Ayşe őZCAN
ha...9
Genç olmasına rağmen yaptığı işten emin, inandırıcı ve güven verici.Teşhis,tedavi ve ameliyat konusunda pratik,ilgili,açık ve de işine son derece yakışıyor. Yaptıklarıyla çok geniş kitlelere ulaşacak ve adı anıldığında insanlarda güzel duygular uyandıracak bir insan olacağına inanıyorum. Yolu açık olsun kendisine mesleğinde başarılar, özel yaşamında mutluluklar diliyorum.
ba...n
Açıkçası çok ilgili ve elinden geldiğince destek olmaya çalışan bir hekim. Kendisine saygılarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum. Sana minnettarız...
Berke Manoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berke Manoğlu, Genel Cerrahi.
Berke Manoğlu adresi nerede?Berke Manoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berke Manoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berke Manoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berke Manoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berke Manoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berke Manoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berke Manoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Berke Manoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar