se...s
Berna hanım oncelikle çok pozitif ve güler yüzlü,saat geç olmasına rağmen mr imi titizlikle değerlendirdi ve yorumladı ilgi ve alakasından dolayı çok ama çok teşekkür ederim kendisine
Berna Hanım tomografiye baktığında kardeşim ile ilgili acil yatırılması gerektiğini söyledi ve patolojik görüntüyü hemen teşhis etti. Sayesinde teşhisimiz erken oldu. Sevgili doktorumuz güler yüzü, içtenliği ve branşındaki profesyonelliği ile mükemmel bir doktor. Yolu her zaman açık olsun.
Felç geçirdiğimde Samsun eğitim araştırma hastanesine gittim. Güleryüzü, ilgisi, alakası ve teşhisiyle mükemmel bir hekim olan radyoloji uzmanı Dr. Berna Aralan’ın hastası olma şansını yakaladım. İyi ki felç geçirdiğim gün dr. Berna hanımın muayenesine denk gelmişim. Herkese tavsiye ediyorum...
Berna Aralan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Aralan, Radyoloji.
Berna Aralan adresi nerede?Berna Aralan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Aralan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Aralan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Aralan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Aralan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Aralan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Aralan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Berna Aralan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Radyologlar