ö....r
Ben çok doktor gördüm çok hekim tanıdım ama siz gerçekten bir harikasınız Babam Şeker yüksekliği ile yatırdınız resmen herşeyi ile ilgilendiniz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.
a....t
Bugün annemi bas agrisi sikayeti ile goturdum. Gozlerinin icine bakarak sikayetlerini dinledi. Hangi tahlili neden istedigini sonucuna gore planlamasini anlatmasi harikaydi. Tesekkur ediyorum.
çi...
Baş ağrım ve halsizliğim için gitmiştim. Gerçekten çok ilgili çok sabırlı bi doktor. Sorduğunuz her soruya cevap veren mükemmel bi doktor. Devlet hastanesinde böyle bi doktorun olmasına gerçekten çok şaşırdım. Herkese tavsiye ediyorum.
se...a
Baş ağrılarım sebebi ile beyin cerrahisinde muayene olmuştum. Beni nörolojiye sevk ettiler. Kendisi ile tesadüfen tanıştım. Hastayı insan yerine koyan,hastanın gözlerinin içine bakarak şikayetlerini dinleyen bir doktor. Beni dikkatlice dinledi. Tahminini bana açıkladı, sebeplerini de sundu. Yine de emin olmak İçin tetkik de istedi. Gerçekten de verdiği ilaçlarlardan faydalandım. Hastayı dikkatle dinleyen doktor bulmak o kadar zor ki! Kendisi de hep iyilerle karşılaşsın dilerim.
Eşimin nöbet geçirmesi üzerine Berna hanıma geldik . Ve o kadar yakından ilgilendi ki. Detaylıca bilgilendirip icimizi rahatlattı . Öğle molasina bile çıkmadı ve tüm hastalarıyla yakından ilgilendi . Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederiz.
Berna Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Kaya, Nöroloji.
Berna Kaya adresi nerede?Berna Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Berna Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar