Çalıştığı kurumlar:
Kiraz devlet hastanesi
Beyhekim devlet hastanesi
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
öm...
Berna hanımı yorumlar üzerine tercih ettik eşimin miyom ameliyatını gerçekleştirdi ameliyat ve tedavi sürecinde gördük ki işini iyi yapan hastasını tedavi süreci ile alakalı bilgilendiren deneyimli bir Dr olarak gördük hastahane şartları da temizlik ve hijyen açısından uygun du kat hemşireleri de işini düzgün yapıyor yani biz memnun kaldık tavsiye ederiz
ze...
İlk hamileliğim Urfa da çok zor geçmişti. İkinci hamileliğim de birçok korkum Berna hanım sayesinde geçti. Hatta çok kötü olan dikiş izimi yok etmesine çok sevindim. Mükemmel bir doktor. İlgisi, sevgi dolu yaklaşımı ayrıca çok naif biri çok sevdim.iyi ki sizin gibi bir doktora rastladım.
su...y
Hamileliğimin ilk haftasından son haftasına kadar berna hocamlaydık. Kendisini okadar çok seviyorum ki bilgisi,profesyonelliği, sakin yapısıyla bana çok güzel bir hamilelik süreci yaşattı konya da eşi benzeri olmayan güzel ve güleryüzlü bir hanımefendi çok çok memnunum. İyi ki sizi tercih etmişim hocam
Doktor hanımın takipli hastasıydım 31.haftamda haftasonuna denk gelmesi sebebiyle şiddetli ağrı ile hastanenin aciline geldiğimde yapılan muayene sonucu doğumun başladığını söylediler doktor hanım aranıp bilgi verildiğinde çıkıp gelmeyi bırakın benimle iletişime geçip bir bilgi vermeden başka hastaneye gitmemiş söylemiş benim için büyük bir hayal kırıklığıydı kendimizi emanet ettiğimiz birinden böyle bir muamele görmek
Op. Dr. Berna Keskin
Hastaneye başvurduğunuzda doğum ağrılarınız başlamıştı, hastanemiz şartlarında 31 haftalık bebekler için yeterli yenidoğan yoğun bakımı olmadığı için sizi vakit kaybetmemek için en kısa mesafede olan tıp fakültesine yönlendirdik. Hastane’ye 1-1,5 saatlik mesafede olduğum için benim gelmemin beklenmesi vakit kaybı olacak ve sonucu değiştirmeyecekti.Sizin ilgisizlik benim ise vakit kaybı olarak değerlendirip takındığım tavır sayesinde siz çocuğunuza sağlıkla kavuşup bu yorumu yapıyorsunuz.
Sağlıkla kalın
ra...
İlk ve hep diyeceğim tek şey iyiki ama iyiki Berna hocam iyi ki sizinle tanışmışız Hamileliğim boyunca bana hep destek oldunuz güler yüzünüz samimiyetiniz ve işinizi sevmeniz... kızımızla bizi kavuşturdunuz ne kadar teşekkür etsem azdır size herşey için tekrardan çok teşekkür ederiz
e....k
İkinci çocuğumu Poyrazımı 5 gün önce dünyaya getirdim iyiki Berna hocamı tanımışım hem açıklayıcı hem güleryüzle yaklaşımından çok memnun kaldım doğumdan sonraki ilgisindende çok memnun kaldık hastane olarakta tüm ekibine teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
k ...t
Bugun mantar enf şikayetiyle basvurdum okadar nazik aciklayici bir doktordu ki ilk tanismamiza ragmen cok sicakkanliydi elide cok hafifti herkese tavsiye ederim gordugum en iyi kadin dogum uzmani diyebilirim Allah yolunu acik etsin
bi...k
Gebeliğimin 20. Haftasında dış kanamayla gittim Berna hocaya ve böylece tanışmış olduk :) Keşke başından beri gitseydim dediğim doktorum.kendisi sakin tavırlarıyla açıklayıcı bilgisiyle çok bilgili bir doktor. Gerek gebelik sürecim gerekse doğum sürecimde sakin yapısıyla destekcim oldu. Bir kadın icin doğum çok önemli şey kendisine çok teşekkür ediyorum ilk gebeliğimde yaşadığım güzel tecrübe icin
Op. Dr. Berna Keskin
Düşünceleriniz benim için çok değerli
Teşekkür ederim
Kuzuma sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum
Berna Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Keskin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Berna Keskin adresi nerede?Berna Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alavardı Mahallesi.Beyşehir Cad.No:181 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Berna Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları