Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Sayın Prof.Dr.Berrin Umman,beni yeni Tam Gün Yasası'nın kurbanı olmak üzereyken, bir rastlantı sonucu buldu ve yeniden ayağa yaşama döndürdü.Berrin Hocamla karşılaşmamış olsaydım,belki şu an, annemi,babamı da arkamdan alarak büyük olasılıkla ölmüştüm.Çalışma saatleri dışında,poliklinikte önünde düştüğüm an nabzım 180'nin üzerindeydi.Şimdi yaşıyorsam,felç olmadıysam, annem,babam bir sürü işi yarım bırakıp,çocuklarını yetim ,öksüz bırakıp ölmediyse bunu kendilerine borçluyuz.Hekimliğin tam hakkını veren hocamın varlığını,herkese müjdeliyorum.İyi ki varsınız Hocam,her şeyden ümidimi kestiğim anda.Sağ olunuz,var olunuz,hep yanımızda olunuz;sağlıcakla ve sevdikleriniz ile.

Sayın Prof.Dr.Berrin Umman;kendi alanınında yetkin bir bilim insanı;seçkin,sabırlı,sevgi dolu kişiliği ile ülkemin,İ.Ü.Tıp Fakültesi'nin öğrencilerinin,öğretim üyelerinin,çalışanlarının ve hastalarının en büyük şansıdır.Prof.Dr.Berrin Umman'ın hastası olursanız;çok tehlikeli bir hastalıktan kurtulursunuz.O hastalıktan kurtulma şansınız az ise,her an sizi terk edecek bir kalbinizin olduğunu unutursunuz. Yüksek tansiyona bağlı ileri kalp yetmezliği olan,seksen yaşındaki babamızı bize yeniden bağışladı,bizi çok mutlu etti.Böyle bilim insanlarımızın tıpkı Devlet sanatçıları gibi özel yasalarla korunması gerekir.

ÇOK İYİSİNİZ SİZİ ÇOK SEVİYORUM

Profili düzenle veya yönet