Artroskopik Akromioplasti
Omuz Artroskopisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
şe...
Bilal hocama çok teşekkür ediyorum. Gayet donanımlı ve ilgili bir doktor. Aylardır dinmeyen bel fıtığı ağrılarına hemen ameliyat demedi ve epidural enjeksiyon uygulaması yaptı. Şimdi daha iyi hissediyorum. İnanıyorum ki bir haftaya tamamen geçecek.Allah razı olsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ah...
Efendi Ve saygili bir doktor, ayagimda tirnak batmasi vardi ameliyat oldum cok yardimci oldu. Tesekkür ederim kendisine
em...
Bilal Hocam çok değerli bir insan, Pozitif bir enerjisi var Güler yüzlü samimi. problemlere bakış açısı hastayı yönlendirmesi inanılmaz. Allah başımızdan eksik etmesin babamın ayagında büyük eklemin de yara oluştu bu yüzden gittik . Harika tedavi yöntemi sundu iyileştirdi inanılmaz geniş bilgiye sahip çok doktor gezdim Bilal hoca gibisini bulamadım hani bir tabir vardır doktoruna düşeceksin diye işte o doktor Bilal hoca.Halen takip ediyor ara sıra foto istiyor kontrol ediyor Rabbim işinizi rast getirsin Bilal hocam bambaşka
ci...k
Bilal Hocam her şeyden önce mükemmel bir insan. İletişimi çok iyi ve derdinizi dinleyip en uygun tedavi yöntem seçeneklerini sunuyor ve çözüm odaklı tedavi uyguluyor. Benim kalça bel ve sakroiliak arasında geçmeyen ağrı ve yangılarım vardı. O kadar hekime gitmeme rağmen Bilal hoca aralarında yıldız gibi parlıyor. Ve sadece Bilal hocanın uyguladığı tedavi bende işe yaradı. Yaşadıklarımı Bir Allah bilir . Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah sadece ondan razı olsun. Kendisine bu yorumu yazmayı borç bilirim.
ba...k
Diz Ağrılarım doğrultusunda gittiğim hastanede tanıdığım Dr.Bilal Türker beyin ilgisi, hastalıkla ilgili detaylı anlatımı hastaya güven veriyor uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım kendisini tanıdığıma çok sevindim kesinlikle tavsiye ediyorum .Dr beye saygılar ve Teşekkürler
c.....
2013 yılında topuk kemiğimi kırmam beni bilal hocamla tanıştırdı 6 ayda iyileştim ki düzelmem mümkün değilken ve sene 2020 hala başım dara düştüğünde yardımını bizden eksik etmiyor allah razı olsun yolun ve bahtım açık olsun hocam
as...u
Oglum yataktan düşmüştü ve kolu cok agrıyodu alcıya aldırdı bı hafta dınlendırdı sonra kolunda şiş olunca bi hafta sonrası kontrol için gıttıgımızde bir daha istedi film cekılmesını.cok duyarlı ve hastaların yakınlarına da cok duyarlı.dualarımda..Allah razı olsun
tü....
Alanında çok başarılı hastalarıyla iletişimi çok iyi eşim geçirdiği kaza sonucu beli sağ ayak topuk tarak ve diz kapağına kadar bir çok kırık sol kaval kemiğinde kırık arka arkaya yaptığı başarılı amelyatlarla bir yıl gibi kısa bir sürede ayağa kalktı ve kısmen işinin başına döndü bu süreçte bize destek olduğu için kendisine ben ve eşim çooooook teşekür edriz rabbim daima yolunu açık etsin inşallah
mi...r
gerçekten çok iyi bi doktor en önemlisi hastalarla iletişimi çok iyi çekinmeden derdinizi anlatabiliyorsunuz ben kendini çok sevdim :)
mi...r
Cok iyi bir doktor turkiyenin boyle doktorlara ihtiyaci var bolumunde tek bir de insan hastalarina cok iyi iyiki varsiniz
Bilal Türker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilal Türker, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Bilal Türker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Artroskopik Cerrahi, Omuz Artroskopisi, Ayak Bileği Artroskopisi, Kemik Uzatma Cerrahisi, Artroskopik Tenisçi Dirseği Cerrahisi, Artroskopik Bankart Onarımı, Biseps Tenodezi, Artroskopik Akromioplasti, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Kalça Protezi.
Bilal Türker adresi nerede?Bilal Türker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükran Mahallesi Taşkapu Medrese Sokak No:15 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilal Türker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilal Türker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilal Türker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilal Türker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bilal Türker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilal Türker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilal Türker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilal Türker hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Bilal Türker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bilal Türker hangi sigortaları kabul ediyor?Bilal Türker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları