Dr.Bilgin Torun İbni Sina Kartal Hastanesinde hizmet vermektedir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
3 10 2018 tarihinde acil bolumune oğlumuzu getirdik. Sayin Dr. BILGIN TORUN beyefendi gerekli butun tetkikleri yaparak oğlumla ilgilendi. Ben böyle ilgili esprili hasta ve hasta yakını ruhundan anlayan bir doktorla daha karşılasmadim. Kendisine sonsuz tesekkurler. Bir doktor bu kadar mi guleryüzlü olur. Ilgi gormek degerli olmak cok güzel birsey. Sayın Bilgin Torun sonsuz tesekkurler iyi ki varsınız.
Bilgin Torun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilgin Torun, Pratisyen.
Bilgin Torun adresi nerede?Bilgin Torun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Sokak No:26 Küçükyalı Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilgin Torun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilgin Torun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilgin Torun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilgin Torun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilgin Torun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilgin Torun hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bilgin Torun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bilgin Torun hangi sigortaları kabul ediyor?Bilgin Torun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Maltepe civarındaki ilçelerden bazıları