Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı
yu...
Böbreğimde 2 cm taşım vardı yıllardır ağrısını çekiyordum 2 parça halinde meshaneye düşmesinden dolayı acil ameliyat kararı aldı Bülent bey. Sonrasında da başarılı bir ameliyat geçirdim. Beni bu dertten kurtardı.kendisine çok teşekkür ediyorum . Randevu süreci tedavi süreci ameliyat süreci olsun gerçekten çok ilgiliydi. Güler yüzlü iyi kalpli Bülent hocama buradan çok teşekkür ediyorum. Eskisehirimizin kaybetmemesi gereken değerli bir doktor kendisi Allah yolunu açık etsin. Meslek hayatında Bülent alper Aygün hocama başarılılar diliyorum...
se...z
Omurilik ameliyatlısıyım sürekli böbrek mesane kontrollerimin yapılması gerekiyor. Bülent hocam ile yollar ilk defa kesişti. Bir insanın sabrını denemek denir benimkisi. Hocama aklımda ne kadar soru varsa sordum hepsine usanmadan açıklayıcı bilgiler verdi. İyi ki tanımışım kendisini artık bırakmam o bizim şehrimizi bırakmadığı sürece
k....ç
7 yıldır sürekli yaşadığım böbrek taşı rahatsızlığı ilk defa 9 mm'e ulaştı. Bugüne kadar gittiğim üroloji doktorlarında hiç bu kadar açıklayıcı bir anlatım ve ılımlı yaklaşım görmedim. Bülent bey sayesinde taşım ESWL ile kırıldı ve dökmeye başladım. Doktor beyin ılımlı yaklaşımıyla korkarak gittiğim tedaviden gülerek çıktım. Kendisine çok teşekkür ediyorum bundan sonra ürolojide tek adresim olacak tavsiye ederim.
go...a
Kesinlikle çok ilgili ve iyi bir doktor. Babam prostat şüphesi için kendisine gitti. Doğru kontroller ve tanı sonucunda sorunun prostat olmadığını sadece şeker değerleri olduğunu söyledi ve bizi dahiliyeye yönlendirdi. Tavsiye ederim
es...6
Yaklaşık 10 yıldır böbrek taşı rahatsızlığı yaşadığımdan bütün üroloji uzmanlarını tanırım.Eskişehir de birde devlet hastanesinde bu kadar ilgili alakalı işini seven bir dr a rastlamadım.Şehrimiz için çok büyük bir kazanç,özellikle öncelikle,ısrarla tavsiye ederim.Beni kurtardı darısı tüm böbrek taşı problemi yaşayan hastalara ;)
ah...t
Çocuğumda şüphelendiğim bir durum için kendisini seçmiştim. Daha önceden bir tavsiye ile değil. Güler yüzlü, ilgili ve rahatlatıcı konuşmaları ile önce 4 yaşımdaki çocuğumu rahatlatarak onunla iletişime geçip problemi tespit etmeye çalıştı. İlgi, alaka ve güler yüzlü davranışları ile küçük çocuğumu rahatlatmayı başardı. İyi bir doktor.
Bülent Alper Aygün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Alper Aygün, Üroloji.
Bülent Alper Aygün adresi nerede?Bülent Alper Aygün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Alper Aygün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Alper Aygün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Alper Aygün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Alper Aygün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Alper Aygün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Alper Aygün hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Bülent Alper Aygün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar