Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova
ra...k
Yıl 2004 /2005 Bel ve boyun fıtığı rahatsızlığım vardı ilaç tedavisi ile tedavi ve egzersiz ile iyilestim Bülent hocam teşekkür ediyorum
10 Yıllık bel fıtığı hastasıyım, Bülent Bey ilaçla tedavi edilebileceğini söyledi ve yazdığı ilaçları 4 ay kullandım, fakat ilaçların yan etkisi dışında hiçbir etki göremedim bu yüzden tavsiye etmiyorum.
ze....
Bülent hocamla tanıştıktan sonra gerçek bir doktorla tanıştığımı farkettim. Önce gittiğim tüm beyin cerrahları fıtık patlaması olduğumu tek çarenin ameliyat olduğunu söylediler. Hocam ameliyatın şu aşamada gerekli olmadığını muayenemin olumlu olduğunu söyledi. Yakın ilgisi, aydınlatıcı açıklamaları ve kibarlığı ile tam bir beyefendi. Ben ona güvendim inanıyorum ki tedavim olumlu sonuçlanacak. Iyileştiğim haberlerimi de sizlerle paylaşmak ümidiyle...
mi...r
20 SENE ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTUM ÇOK MEMNUNUM HALA KONTROLLERİMİ TAKİP EDER AKİF İNCETAŞ
m....k
prof.dr. bülent boyar'a bende mardinde sevgilerimi iletirken diyorumki ayakta tedavi değilde keçke hastahaneye yatırıp tedavimi orda yapsaydı daha çabuk iyileşirdim kendisine ve ekibine teşekkür ve saygılarımı iletiyotum. mardinden (masum PARLAK)
ed...z
Prof.Dr. Bülent Boyar bugüne kadar tanıdığım tartışmasız en iyi doktor. Mesleğinde çok başarılı. Beni iyileştirdiği için ona çok teşekkür ediyorum.
i̇...a
Benim rahatsızlığım bel fıtığıyla ilgiliydi.Bülent Hocaya yarı felç,bastonla ve düşük ayak tabiri edilen ve EMG'de %45 kas kaybı halinde gitmiştim.Yaptığı cerrahi müdahale ile çok şükür sağlığıma kavuştum.İnsanın bilinçli olması ve doğru hekime gitmesi gerçekten çok önemli.Bülent hoca ve ekibine sonsuz teşekkür ve saygılarımla...
Bülent Boyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Boyar, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Bülent Boyar adresi nerede?Bülent Boyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Bulvarı Reşatbey mah.Durak Apt.No:5 Kat:1 Adana
- Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Boyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Boyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Boyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Boyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Boyar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Boyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Bülent Boyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları