Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Artroskopik Cerrahi
Artroskopik Tenisçi Dirseği Cerrahisi +13 daha fazla
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
1071 plaza A blok kat 11 no 85, Kızılırmak, 1443 cad No 25 Çankaya Ankara, Ankara
Artroskopik Cerrahi
Artroskopik Tenisçi Dirseği Cerrahisi
Ayak Bileği Artroskopisi
Prof. Dr. Bülent Dağlar Muayhanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Total Kalça Replasmanı
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
şe...
Serabral Palsiliyim bundan yaklaşık 13 yıl önce tesadüfi bir şekilde hocamla karşılaştım hayatımın en şanslı anlarından biriydi sanıyorum. Aynı anda kas gevşetme ve derotasyon ameliyatımı büyük bir özenle gerçekleştirdi şu anda ki yaşam kalitemi büyük ölçüde ona borçluyum diyebilirim şüphesiz bir şekilde güvenebilirsiniz. Emekleriniz için binlerce teşekkürler hocam daha çok insanın hayatına dokunabilmeniz ümidiyle
Hasta
Sağ omuzunda yaşadığım ağrılar nedeni ile doktor kontrolüne gittim ve protez operasyonu önerildi. Sonrasında tavsiye üzerine sayın Bülent Dağlar hocaya muayene oldum. Kendisi protez operasyonu olmadan problemi halledebilecegimizi ifade etti ve operasyonu yaptı. Başarılı geçen ameliyat sonrası fizik tedavi ile birlikte şuan omuzum çok iyi durumda. İstediğim an kendisine ulaşabiliyorum. Kendisi ne çok teşekkür ederim.
Total kalça protezi operasyonumu gerçekleştiren sayın Dr Bülent Dağlar hocama teşekkür ederim, operasyonum çok başarılı bir şekilde tamamlandı ve tahmin edilenden çok daha kısa sürede normal yaşantıma döndüm ve herhangi bir şikayetim yok. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim
a....a
Oğlumun çoklu kol kırıkları vardı acil ameliyat durumunu görüşüp geç kalınmadan tedavi uygulandı doktorumuzdan detaylı anlatımından ve ilgi alakasından memnun kaldık
i̇...r
Hocamla tanışıklığımız benim için oldukça sıkıntılı günlere denk geliyor.Ayağım üç yerden kırılmıştı ki biri parçalıydı.Ayağımdaki bağlar kopmuştu,doku zedelenmesi ve inanılmaz bir şişlik vardı.İlk ameliyatımı Ankara Şehir Hastanesi'nde olmuştum.Oradaki doktorlar ayağımın topal kalabileceğini ve defalarca ameliyat olabileceğimi söylediler.O zaman Ankara'nın en iyi ortopedi doktorunu aramaya başladık.Bülent hocayı o zaman tanıdım.Gayet başarılı bir ameliyat sonucu ikinci ay yürümeye üçüncü ay koşmaya başladım.Aileme ve Bülent hocaya teşekkür borçluyum.Mutluluk yürüyebilmektir!
6 ay önce femur boynu kırığı nedeniyle Prof.Dr.Bülent Dağlar tarafından ameliyatım gerçekleşti. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreçte bize yapmış olduğu açıklamalar ve mesleki tutumuna ek olarak insan odaklı yaklaşımı ve desteği sayesinde süreci minimum endişe, hekim ve tedaviye olan tam güvenin vermiş olduğu rahatlık ile tamamlıyoruz. Kendisine buradan da tekrar tekrar teşekkürlerimizi iletiyoruz.
or...
Geçen hafta yaşadığım talihsiz kazadan sonra acilen Devlet hastanesine gittim ve serçe parmağımda kırık ve kopan bir parça olduğunu öğrendim.İlk müdahelem acil serviste yapıldı ve ameliyat olmam ve bunun açık ameliyat olacağı bilgisi verildi...sonrasında bana çevremden Prof. Dr Bülent Dağlar önerildi.. Kendisi durumu dinleyerek bana öncelik tanıdı ve aynı gün randevu verdi. Bu düzeyde bir hocadan randevu almak bile günümüzde bazen çok uzun bir süre alabiliyor..Tetkiklerimi titizlikle değerlendirdi ve özel tellerle çok daha zor ama bir o kadar da yaşam konforumu ve iyileşme sürecini azaltacak ameliyat önerdi..Ertesi sabah Lösante hastanesinde başarılı bir operasyon ile dayanılmaz ağrılarım bitmişti.. Sonrasında iki kez kontrol ve pansumanımı yaptı..şu anda tedavi sürecim devam ediyor..Beyefendi kişiliği, hastaya olan yaklaşımı, tecrübesi, üstün bilgisi ile benim gibi nice hastalara yardım edeceğine olan inancımdan ötürü durumumu paylaşmak istedim. Ortopedi dalında ihtiyaç duyan tüm hastalara kendisini tavsiye ederim...İyi ki varsınız Bülent Hocam
7 ay önce kolum kırıldı. Hem araştırarak hem de tavsiye üzerine Bülent Bey'e ulaştık. Operasyon çok başarılı geçti. Kolumu rahatlıkla kullanabiliyorum. Bülent Bey bize süreç hakkında çok açıklayıcı bilgiler iletti. Aklımızda bir soru işareti kalmadı. Çok beyefendi, nazik ve hastası ile ilgili bir hekim. Her zaman telefonla da rahatça ulaşabildik kendisine. Hem mesleki başarısı hem de insani yönü çok güzel. Gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir doktor.
Öncelikle hocama gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Uzun süredir, özellikle spor yaparken dizlerimde olan ağrı sebebiyle kendisine başvurdum. Yaptığı tetkikler sonucu hiç tahmin etmediğim şekilde, iki dizimde de diskoid menisküs sahibi olduğumu öğrendim. Verdiği egzersizler sayesinde ağrılarım oldukça hafifledi. İlerideki olası operasyon için de yine kendisini ziyaret edeceğim.
Dr. Bulent Daglar'a elim kirildigi icin gitmistim. Hastane acil servisinde gecici alciya alinan elimin uzun vadeli tedavisini gerceklestirdi. Hastaya yaklasimi cok derece sicak ve ilgili bir doktor. Uuzun vadeli hasta takibi de son derece profesyonel.
Bülent Dağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Dağlar, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Bülent Dağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Yeni Doğan Kalça Ultrasonu, Omuz Ameliyatı, Halluks Valgus Onarımı, Eklem Enjeksiyonu, Kalça Protezi.
Bülent Dağlar adresi nerede?Bülent Dağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1071 plaza A blok kat 11 no 85, Kızılırmak, 1443 cad No 25 Çankaya Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Dağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Dağlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Dağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Dağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bülent Dağlar hangi dilleri konuşuyor?Bülent Dağlar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Dağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Dağlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Dağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Dağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Bülent Dağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Dağlar hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Dağlar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Bülent Dağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları