ab...r
kendisi dalında uzman olması sıfatı ile harika bir tedavi yontemi uygulamakta kendisinden cok memnunum. ben ve ailem yaptıgı tedavi yontemve şekilden memnunuz.
ab...r
güleryüzü her ne sebep olursa olsun esirgememeniz gereklidir.hasta için bence ilk sırada bu geliyor.bebek takibindede sisteminizde istemiyorum seçeneğinizin olması gerekiyor bu hizmet ağırlıklı olarak dar gelirliye verilmelidir.ben maddi olarak olumlu durumda olduğumdan bu hizmeti son derece önemsiyerek özel hastanelerde yaptırıyorum.beni bu konuda zorlayamazsınız.acaba bunu benim iyiliğimemi yoksa kendinizi bakanlığa karşı sıkıntıya sokmamak içinmi yapıyorsunuz.hastalarınızı iyi anlayın.sabırla GÜLERYÜZLE cevaplar verin.bugüne kadar yaptıklarınızdan ötürü teşekkür..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Bülent Emre isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Emre, Aile Hekimliği.
Bülent Emre adresi nerede?Bülent Emre şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu Cad. Bahçelievler Mah. Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Emre isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Emre online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Emre isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Emre bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Emre ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Emre hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bülent Emre hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.