m....a
Babamın beyninde ödem ve kitle tespit edilmesinin ardından uzun arayışlar sonucu Bülent Güçlü hocamızı bulduk, yollarımız kesişti. İyi ki de kesişti. Kendisi babamın beynindeki kitleyi ve ödemi konuşma fonksiyonlarını kaybetme riskine rağmen çok temiz, çok başarılı bir ameliyatla 29.03.2024 tarihinde aldı. Babam çabucak ayaklandı. Şuanda gayet iyi durumda. Konuşmasında da herhangi bir problem yok. Bülent Güçlü hocamız mükemmel ilgilendi bizimle. Kendisi çok iyi bir insan, çok iyi bir doktor. Kendisine minnettarız.
ö....ş
Annemin boynunda kitle vardı 12 senedir gittiğimiz bütün doktorlar çok tehlikeli yapamayız diyerek ameliyatı yapmamıştı yorumlarına bakarak Bülent beye gittik içimizi o kadar rahatlattı ki hemen ameliyat günü aldık 1 hafta önce ameliyat oldu ve şu an çok iyi. Ona ve ekibine emeklerinden ve ilgisinden ötürü çok teşekkür ederiz.
ah...ş
Kardeşim de beyincik tümörü başlangıcı nedeniyle gittik Kardeşim Amaliyattan korkuyordu Bülent beyle konuştuktan sonra ona güvenip Amaliyattan oldu yaklaşık 10 ay önce olmuştu Bülent bey gerçekten Türkiye için gurur duyulması bir doktor Ailece onun sayesinde huzurlu ve mutluyuz
ay....
Burnumdan su akiyordu bildiginiz saf su damliyordu cesme gibi ates yukseliyordu bas agrisi alerji lutfikirdar egitim arastirmaya gittim dr bülent guçlu bey sikayetmi soledim boost kacagi benziyor dedi hemen tahlil istedi ve amaliyat aldi omirilik bost kacagiymis sayesinde kurtuldum olumden bulent guclu ve ekibine tum hastane yonetimi ve calisanlara tesekur ederim Allah razi olsun hepinizden
ak...k
Çok değerli Bülent Hocam. Annemin beyin ameliyatında bizlere çok yardımcı oldunuz.Bilgi,birikim ve ilginize minnettarız. Bir öğretmen olarak sizin gibi başarılı doktorlarımızın sayısının artmasını temenni ediyorum.
İshak AKIN AKSEKİ
se...e
Dr. Bülent Güçlü
Sabah akşam hastane hastane dolaşan birisi olarak tanıdığım en iyi doktorlardan birisidir.. İlgi ve alakası için kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılar hocam......
mu...n
Annemin bel fıtığı rahatsızlığı için kendisine gittik. MR sonuçlarına bakarak kendisinin bu konuda yetersiz kaldığını imâ ederek aynı hastanede çalışan arkadaşı Necati Bey'e yönlendirdi bizi. Demek ki devlet hastanelerinde durum böyleymiş. Alanında yeterli olmayan doktorlar da bulunamıyormuş. Doktorluğundan dolayı olumlu puan vermiyorum ama en azından yetersizliğini beyan edip dürüst olmasından dolayı kendisine 5 puan verilir.
me...ş
BÜLENT GÜÇLÜ BENİM KIZIMIN DOKTORU İŞİNDE OLDUKÇA BAŞARILI AMA HASTA YAKINLARIYLA İLİŞKİSİ BİRAZ ZAYIF ANLAŞILMASI GÜÇ ZOR İLGİNÇ BİR İNSAN AMA BİZ AİLECEK ONU ÇOK SEVDİK İYİKİ ONUN HASTASI OLMUŞUZ HOCAM SİZ İYİ BİR HEKİMSİNİZ LÜTFEN BIKMADAN USANMADAN YOLA DEVAM ÇOCUKLARIMIZIN SİZ VE SİZİN GİBİ BAŞARILI DOKTORLARA İHTİYACI VAR İYİKİ VARSINIZ TEŞEKÜRLER BUSENUR VE AİLESİ.
Bülent Güçlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Güçlü, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Bülent Güçlü adresi nerede?Bülent Güçlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Güçlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Güçlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Güçlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Güçlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Güçlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Güçlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Bülent Güçlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları