Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 13 adet acil tıp uzmanı, 9 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet alerji hastalıkları uzmanı, 38 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 12 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 45 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 13 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 38 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 13 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 26 adet göz hastalıkları uzmanı, 39 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet jinekolojik onkoloji cerrahisi uzmanı, 31 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 17 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 10 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 23 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet perinatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 13 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi genetik uzmanı, 7 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 10 adet tıbbi patoloji uzmanı, 1 adet üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı, 17 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Şemsidenizer Cad.e-5 Karayolu Kartal Cevizli adresinde bulunmaktadır. İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2164413900 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul 34865
  • Diğer (İade)

Op. Dr. Bağış Taşdoğan Diğer

Harika bir insan. Güleryüzlü, ilgili, detaylı olarak bilgilendirme inanılmaz tatlı. Trioid ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İyiki yolum kesişmiş.

Dr. Engin Eceviz Diğer

Ayak bileği talus ocd kıkırdak hasarından dolayı bir yıldır yürümek hayal olup ümitlerim tükenmişken Güzel Allahım Karşıma ‘Engin Eceviz’ Hocamızla yollarımızı kesiştirdi . 3,5 ay önce yapmış olduğu ameliyat sayensinde artık yürüyebiliyorum. Muhteşem bir hoca Kalite Tesadüf Değildir…

Doç. Dr. Hikmet Turan Süslü Diğer

Hikmet hanım çok değerli doktorum sol MCA anevrizma ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren ve hiç bir sekelim olmadan beni hayata bağlayan yaşama sebebim iyiki seni tanıdım iyi varsın güler yüzlü doktorum

Uzm. Dr. Handan Neze Diğer

Yaklaşık 10 yıldır annemi bipolar bozukluk için götürüyorum.işinin ehli harika bir doktor güvenebilirsiniz..Anneme çok iyi geldi.Rutin hayatını idame ediyor sağlıklı bir insan oldu.Randevularına ve hastanıza sahip çıkıp,düzenli gayret gösterirseniz Handan hanım da elinden geleni yapar.Ve ruh sağlığınıza kavuşursunuz

O
    Uzm. Dr. Önder Altın Diğer

Öncelikle bir doktor olarak çok kaliteli bi insan,kendisi benim obezite ameliyatımı yaptı hiç bir sıkıntı yaşamadım.Hastasına yaklaşımı diyoloğu iyiydi .

Ç
    Op. Dr. Aylin Onan Yılmaz Diğer

Aylin hanımı tanımak bana da nasip olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum harika bir insan muayene esnasında gebelik süreci hakkında bilgilendirdi ve tahlillerimi tüm detayıyla yorumladı uzun süredir ilk kez Aylin hanım tedavi süreci ile ilgili bilgi verdi bebeğimle ilgili kafamı rahatlattı rabbim sağlık ve huzurunu eksik etmesin

Doç. Dr. Ülkü Türk Börü Diğer

Ben MS hastasıyım ülkü hocamla 2015 yılında tanıştım bu hastalıkla karşıma çıktı hocam iyiki de çıkmış ve onun hastası olmuşum benim hastalığım da çok iyi noktaya getirdi iyi ki varsınız sizin gibi prof lara gerçekten ihtiyacımız var iyi ki varsınız.

Uzm. Dr. Bülent Güçlü Diğer

Babamın beyninde ödem ve kitle tespit edilmesinin ardından uzun arayışlar sonucu Bülent Güçlü hocamızı bulduk, yollarımız kesişti. İyi ki de kesişti. Kendisi babamın beynindeki kitleyi ve ödemi konuşma fonksiyonlarını kaybetme riskine rağmen çok temiz, çok başarılı bir ameliyatla 29.03.2024 tarihinde aldı. Babam çabucak ayaklandı. Şuanda gayet iyi durumda. Konuşmasında da herhangi bir problem yok. Bülent Güçlü hocamız mükemmel ilgilendi bizimle. Kendisi çok iyi bir insan, çok iyi bir doktor. Kendisine minnettarız.

Uzm. Dr. Necati Tatarlı Diğer

Necati hocamla annemin bel fıtığı rahatsızlığından dolayı tanıştık. Kendisi son derece ilgili ve bilgili bir doktor. Annemde sayesinde çok daha iyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

T
    Op. Dr. Mehmet Tiryaki Diğer

2023 7 ay da menenjiom teşhisi dedi bana ve sürec 3 ayda 1 mr istedi ve taaki.2024 5 ay da ameliyat kararı.aldık ve ben ilk kez ameliyat olacaktm ve mehmet tiryaki hocamın kendine has özgüveni ve mükemmel hasta doktor diyaloğuyla karar verdik ve mayıs 7 salı sabahi ameliyatımi.oldum 3 saat gibi kısa bir sürede yoğun bakıma gerek.duymadan servise alındım 2 gün hastanede misafir edildim ve taburcu.oldum lütfü kirdar 7.kat beyin cerrahinda.çalısan tüm personel doktor asistan ve hemsirlerin emeğine yüreğine ilgisine çok çok çok teşekkut ederim gönül rahatlığiyla mehmet tiryaki hocama.güvenin mehmet tiryaki hocam