ha...e
Çok riskli ve hayati tehlikesi olan ,herkesin yapmakta çekindiği ameliyatımı yaparak,beni hayata bağlayan hocamıza cok tesekkur ederiz sevgi ve saygılarımızla...
sa...n
hocam merhabalar.ben geçen yıl cebeci kalp merkezinde 8 gunluk yatış yaptırdım sızın tavsiyeniz üzere.doktor alper uzun sizi tavsiye etmişti.hatta size ığdırdan geldiğimi özel çağ hast.odanızda ayağımdaki varis ülserini göstermiştim .beni cebeci kalp merkezine göndermiştiniz.hocam ara ,ara sizi arayıp gelişmelerden hbr veriyordum.hocam bana novuksol pomat çalışılmıştı.1 yıldır madecassol pomat sürüyorum.klamoks 1 gr 14 tb kullanıyorum.yara biraz küçüldü ama iyileşme görülmüyor.hocam.net adresinizi bilirsem eğer varis ülserinin resimlerini size gönderip yorumunuzu almak isterim .tedaviye gelip,gelemiyeceğimi öğrenmek için.teşekkürler hocam...
el...n
DEGERLİ DOKTORUM BABAMI 5 ARALIKTA BY-PASS AMELİYATI YAPTINIZ. TEŞEKKÜR EDERİM.MEMNUN OLDUK.BABAM 7 ARALIKTA BABAMI TEKRAR YOĞUN BAKIMA ALDINIZ. ORADA NE İŞLEMLER YAPTINIZ .SÖYLEMEDİNİZ.MERAK EDİYORUM.HASTA ADI :AHMET AŞKAL
Bülent Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Kaya, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Bülent Kaya adresi nerede?Bülent Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demirlibahçe Mah. Mamak Cad. Mamak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bülent Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları