Prof. Dr. Bülent Kayahan

Psikiyatri

İzmir, Bornova 2 adres

Prof.Dr.Bülent Kayahan
Alsancak, Kültür Mh. Mustafa Münir Birsel Sk. Akademi Apt. No:6/1 Kat:5 Daire:6, Konak, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi +17 daha fazla

Bipolar Bozukluk Tedavisi

Destekleyici Psikoterapi

Psikiyatri Randevusu

Alsancak, Kültür Mh. Mustafa Münir Birsel Sk. Akademi Apt. No:6/1 Kat:5 Daire:6, İzmir

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Prof.Dr.Bülent Kayahan

Prof. Dr. Bülent Kayahan, Akhisar/Manisa'da doğmuştur. İlkokul öğrenimini Muğla/Dalaman Çiftlik İlkokulu’nda, lise öğrenimini İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakülte’sinde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak 1994 yılında Tıp Doktoru ünvanı almıştır.

Uzmanlık eğitimini de yine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD’da yapmış ve 2000 yılında Psikiyatri Uzmanı olmuştur. Meslek hayatına aynı bölümde devam eden Dr.Kayahan, 2006 yılında Doçent ve 2013 yılında Profesör ünvanı almıştır.

Ulusal ve uluslararası alanda 60’a yakın araştırma, derleme, vaka bildirimi ve kitap bölümü olarak bilimsel yayını ve ulusal ve uluslararası katılımlı kongre düzenleme ve bilim kurulu üyelikleri bulunmaktadır.

Prof. Dr. Bülent Kayahan hala aynı bölümde klinik, eğitim, araştırma, akademik ve idari görevlerine devam etmektedir.

Mesleki çalışmalarına İzmir'de bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

R
Konum: Prof.Dr.Bülent Kayahan Bipolar Bozukluk Tedavisi

Bir yılı aşkın süredir Bülent bey ile tedavime devam ediyorum. Çok memnunum. Seanslar verimli geçiyor. Hastalığımın atak dönemlerini daha kolay geçiriyorum stabil kalmaya devam ediyorum. Korkularım kaygılarım azaldı.

C
Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Bülent hocama fobilerim ile ilgili destek almak için başvurmuştum kendisinden destek almaya başladığımda bile fobim oluştu artık kendimi kaybedecek noktaya gelmiştim ki çok şükür tedavi yöntemleri ve önerileri sayesinde bu illetten kurtuldum gerçekten bu süreçte bana kattıkları sayesinde artık normal bir birey gibi hayatımı sürdürebiliyorum çok teşekkürler hocam.