al...ş
Pankreas kanseri tanısıyla tedavi gören babamın kemoterapi sonrası ameliyat sürecini harika yöneten, gerekli bilgilemdirme ve yönlendirmeleri hızlı bir şekilde yapan ve hastalıktan kurtulmamızda çok önemli bir adım atmamızı sağlayan hocamıza çok teşekkür ediyoruz.
c.....
Haziran 2020’de babami akciger kanseri tanisiyla Ceylan Hastanesine Prof Dr. Bulent Orhan hocama getirdik. Hastaligin icerigi ve tedavi sureci hakkinda aciklayici net bilgiler verdi. Bizi en memnun eden kisim, hic zaman kaybetmeden ertesi gun pet cekip tedavi surecini baslatmasi oldu. Bu surec boyunca kemoterapi ve radyoterapinin yanisira, immunoterapi gibi guncel tedavi yontemlerini de uyguladi. Tedavimiz su an gayet guzel gidiyor, kitleler oldukca kuculdu. Hocama ve ekibine gercekten cok tesekkur ediyorum
kanser gibi herkesin adını duyunca içi ürperen hastalığı verdiği güven, anlatımı yaklaşımı babacan tavrı ve işindeki başarısı sayesinde el ele vererek atlattım. sadece kendi değil tüm ekibi işinde en iyisi. duymak istediklerinizi değil her zaman gerçekleri konuşan dosdoğru bir hekimdir. Asla ilkelerinden ödün vermez. sizin için en doğrusu ne ise her zaman onu yapmaya çalışır.. insan onkoloğunu özler mi? özlüyorum.. iyi ki varsınız hocam.
me...u
2016 yilinda kolon kanseri oldum. tedavimi Bülent hocam yapti verdigi kemoterapi ilaclariyla cok iyi durumdayim saclarim bile dokulmedi ve hic bir yan tesirinden etkilenmedim hocam dalinda bir numara verdigi morallerle kanserin bende grip kadar etkisi olmadi nasil tesekkur ederim bilmiyorum Allah onu basimizdan eksik etmesin uzun omurler versin harika bir hoca tartisilmaz
os...e
Açık, net, dolaştırmadan konuşan, bildiğini üstüne basa basa söyleyen, hastalığımda netleri ortaya koyup, tedaviye yönlendiren ''NET ADAM'', hocam size teşekkür ediyorum. Başarılarınızın daim olması dileği ile selamlar sunuyorum.
he...i
Eşim AOS Onkoloji Hastanesinde Troit'ten Ameliyat oldu.Patoloji sonucu olumsuzdu. Arkadaşım Sn.Cengiz ULUS Hocamı tavsiye oldu.23.04.2013 tarihinden itibaren Tedaviyi kendilerinin gözetiminde sürdürüyoruz.Şu anda Acıbadem Hastanesinde Radyoterapi(DR.Nihat Sezer Bey) ve Kemoterapi tedavisi görüyoruz.Eşimin sağlık durumu çok iyi Kendilerine çokteşekkür ediyor;Hararetle Bütün hastalara tavsiye ediyorum.Artık Acıbadem Hastanesi bizim evimiz gibi oldu.
Bülent Orhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Orhan, Tıbbi Onkoloji, İç Hastalıkları.
Bülent Orhan adresi nerede?Bülent Orhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Lefkoşe Cd. No: 22 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Orhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Orhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Orhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Orhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Orhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Orhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Bülent Orhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Onkologlar