em...i
Merhaba Bülent beye 4/6/2014 tarihinde muayene için gittim hasta dinleme durumu iyi,bilgilendirme orta,muayene güzel, Bülent beye Basur rahatsızlığım için ve bagırsaklarımdaki gurultu için gittim bagırsaklarıma teshis koymadı basur için kesin amaliyat tanısı koydu dr. tam tanımıyorum, Muayene için tşk ederim. Not.... Bu dr Hakkında net bilgisi olan mesaj gönderebilir.saygılar.
ay...k
gerçekten çok iyi bir doktor kasık fıtıgımı çok iyi bir şekilde amaliyat etti gerçekten işinin ehli birisi herkese tavsiye ederim bülent beyden allah razı olsun
he...i
26*12*2012 beni safra kesesi ameliyatı yaptı ellerine sağlık ilgisine de ayrıca çok teşekkürler çok iyi bir doktor
se...n
bülent bey; kasık fıtığı ameliyatının öncesi ve sonrasında gayet iyiydi. seyfi demirsoy hastanesinden de memnun ayrıldık.
hı...k
Sayın op Dr Bülent SUYUK 10/08/2012 tarihinde benim çok önemli bağırsak amaliyatımı gerçekleştirip sağlığıma kavuşmama çok başarılı neticelerle imza atmıştır kendi şahsına ve ekibine minettarım iyiki varsın Türk Hekimi Bülent hocam saygılarımla Hıdır ÇİÇEK
bu...ı
çok başarılı bi hekim ben çok memnun kaldım. güler yüzlü ve sıcak davranışlarıyla ameliyat korkumu yendım çok iyi davrandı başarılarının devamını dılerım
Bülent Süyük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Süyük, Genel Cerrahi.
Bülent Süyük adresi nerede?Bülent Süyük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147 Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Süyük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Süyük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Süyük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Süyük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Süyük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Süyük hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Bülent Süyük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buca bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Buca bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar