İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147, Buca

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Merhaba Bülent beye 4/6/2014 tarihinde muayene için gittim hasta dinleme durumu iyi,bilgilendirme orta,muayene güzel, Bülent beye Basur rahatsızlığım için ve bagırsaklarımdaki gurultu için gittim bagırsaklarıma teshis koymadı basur için kesin amaliyat tanısı koydu dr. tam tanımıyorum, Muayene için tşk ederim. Not.... Bu dr Hakkında net bilgisi olan mesaj gönderebilir.saygılar.

gerçekten çok iyi bir doktor kasık fıtıgımı çok iyi bir şekilde amaliyat etti gerçekten işinin ehli birisi herkese tavsiye ederim bülent beyden allah razı olsun

26*12*2012 beni safra kesesi ameliyatı yaptı ellerine sağlık ilgisine de ayrıca çok teşekkürler çok iyi bir doktor

bülent bey; kasık fıtığı ameliyatının öncesi ve sonrasında gayet iyiydi. seyfi demirsoy hastanesinden de memnun ayrıldık.

Sayın op Dr Bülent SUYUK 10/08/2012 tarihinde benim çok önemli bağırsak amaliyatımı gerçekleştirip sağlığıma kavuşmama çok başarılı neticelerle imza atmıştır kendi şahsına ve ekibine minettarım iyiki varsın Türk Hekimi Bülent hocam saygılarımla Hıdır ÇİÇEK

çok başarılı bi hekim ben çok memnun kaldım. güler yüzlü ve sıcak davranışlarıyla ameliyat korkumu yendım çok iyi davrandı başarılarının devamını dılerım

Profili düzenle veya yönet