Prof. Dr. Bülent Tıraş Acıbadem de hizmet vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kısırlık

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer

Acıbadem Maslak Hastanesi

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Kısırlık

3 yıllık evliliğim süresince yaşadığım ilde yapılan tedavilerden elim boş dönünce 2020 yılında Prof. Dr. Bülent Tıraş hocam ve ekibiyle tanıştım yapılan prp sonrasında doğal yolla gebe kaldım 2021 yazında kızımı kucağıma aldım bu bir mucize gerçekten benim için... kızım şimdi 3,5 yaşında ve biz Prof. Dr Bülent Tıraş hocamızla 2. evladımıza kavuşmak için yola çıkıyoruz.. Eğer gerçekten anne-baba olmak istiyorsanız doğru adres kesinlikle Prof. Dr. Bülent Tıraş ve ekibi, iyiki varsınız hocam..

Y
Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tüp bebek sürecini araştırırken nokta atışı yapmak istedim. Tü araştırmalarım Bülent Bey'e çıktı.Başalngıçtan bitişe kadar ilgi alaka Bülent Bey'in babacan tavrı beni hep rahatlattı.Bu süreçte hiçbir gereksiz tedaviye girmeden (gereksiz masarafa sokmadan) beni yönlendirdi.5 embriyom vardı. 2 tanesi transfer edildi. Şuan 3 yaşında ikizlerim var. 37. Haftada doğum yaptım çocukm kuvezde kalmadı kiloları herşeyi tek çocuk kadar sağlıklıydı.Gözünüz kapaı güvenin inanın tevekkül edin. Ben öyle yaptım Bülent Bey ekibi sayesinde şuan 4 kişilik bir aileyiz.

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kendisi ve ekibi son derece yardımcı işinde profesyonel insanlar dış merkezde 4 başarısız deneme sonrasında kendisinde ilk tüp bebek tedavimizde kişiye özel tedavisi ile olumlu sonuç aldık bir kızımız oldu şükürler olsun Bülent hocam ve ekibine çok minnettarız

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Diğer

13 yıllık evliyim 5 tüp bebek başarısız oldu. Daha sonra Bülent hocamla tanıştım şuan bir kızım var ve 18 haftalık hamileyim Muhammet Yusufu bekliyoruz . Bülent Hocam ve ekibinden çok memnunun kaldım .Bu yazıyı okuyan herkes tereddüt etmeden gidebilir

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Merhaba 5 kez diş merkezlerde Tüp bebek tedavisi gördüm sonu hep hüsran oldu Bülent Traş hocamla 2020 yılında tanıştık 2021 de genetik açıklamadan gelen en sağlıklı bebegimizi kucağımıza aldık güven veren babacan mükemmel hocam umudunu kaybetme diyerek hep destek oldu ayrıca birebir sizinle saat fark etmeden her aklınıza takılan veya ihtiyaç duyduğunuz da sizin yanınızda olduklarını hissettiren mükemmel bir kurum kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığıyla oğlumuz şuan 3 yaş 2 aylik Allah herkese nasip etsin hocam iyiki varsınız

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Kısırlık

Bülent Tıraş hocamızı araştırmak için buraya giren herkese öneriyorum. Yurtdışı ve Yurtiçi olmak üzere toplamda 9 kere Tüp bebek denemiş birisi olarak söylüyorum Bülent hoca gibi başarılı bir doktora denk gelmedim. İşine aşık, son derece profesyonel aynı zamanda babacan tavırlara sahip, bu sıkıntıdan müzdarip herkesin karşısına çıkabilecek en büyük şanstır kendisi. Kısaca sürecimden bahsetmek istiyorum. Kendisiyle 2020 yılında yollarımız kesişti toplamda 2 deneme yaptık ve ikinci denememizde mutlu sona ulaştık. Defalarca denemeden sonra umutsuz bir şekilde gitmiştim ama ilk görüşmemizde sizi çocuk sahibi yapacağız dedi ve dediğini yaptı. Hasta geçmişi, yaptırdıgımız testler yaşadıgımız süreci gözden geçirdi ve bize özel tedavisini uygulamaya başladı ve başarılı bir sonuca ulaştık. Biz onun için belki binlerce hastasından biriyiz ama o bizim için hep özel hatırlanacak bir insan.

Z
Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ben tüp bebek serüvenim de ilk adresim Bülent tıraş idi iyi ki onu tercih etmişim herkes senin çocuğun olmaz derken o bana hadi seni anne yapalım artık demişti ve şuan 4 yaşına qirmeye hazırlanan bi oglum var çok şükür şuan tekrar tüp bebek düşünüyoruz ve yine ilk adresimiz Bülent dedemiz

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Kısırlık

Öncelikle Bülent Tıraş ve ekibi tatil günleri de dahil her zaman titizlikle çalışmaktalar. Beni bu tedavi sürecinde en memnun eden Bülent Hoca ve ekibinin uyumlu çalışması oldu. Tüp bebek sürecininin her adımını o kadar ayrıntılı takip ediyor ki bu stresli süreci kolaylaştırıyor. Örneğin bizim yumurta toplama sürecimiz 3 farklı session halinde gerçekleşti. Daha sonra transfer süreci yaklaşık olarak 1 2 ay sürdü. Almamız gereken takviyeleri dahi en ince ayrıntısına kadar düşünüp takibini yapmıştı. Transfer öncesi yine bazı tetkikleri isteyip süreci bu şekilde planladı. Transferi bizzat kendi yaptı. Değerli asistanları ile her an her dakika ulaşabilme fırsatımız vardı. Böyle stresli bir süreç için işini hakkıyla yapan bu değerli, tecrübeli hekimimizi tavsiye ediyorum.

I
Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Diğer

Bülent hoca hayatım boyunca gördüğüm en mükemmel doktor 11 yıllık bebek tedavim kendisinin desteği yardımı ve tedavisiyle mutlu son buldu onun gösterdiği özenle kızımızı kucağımıza aldık daha önce başka yerlerde 3 tüp bebek tedavisi gördüm ve hep olumsuz oldu ama hocamın bize uyguladığı prosedür çok farklıydı çünkü doğru teşhisi koyup ona göre tedavi verdi ve çok doğru ilaçlarla hiç görmediğimiz denemediğimiz sistemle yardımcı oldu hocam iyiki varsınız o sıcak karşılamanız babacan tavrınız detaycı açıklama ve takibiniz bizim için çok kıymetli sizde bizim için çok kıymetlisiniz bu sıkıntıyı yaşayan herkese tek tavsiyem sizsiniz egosuz sevecen tavrınıza hayranım

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Diğer

Tüp bebek tedavisi için Bülent tıraşa başvurduk ve hiç memnun kalmadık . Benim tedavim başarısız oldu Embriyolar 3. Gün donduruldu altı aylık tedaviden sonra transferden 2 gün önce çözüp 5. Güne gidelim dediler fakat embriyolar gelişmedi transfer günü çok üzüldük ve aradıklarında sadece şunu söylediler spermde sorun var embriyolar o yüzden gelişmedi Dediler Açıklamayı da Bülent bey yapmadı asistanı yaptı .