Prof. Dr. Bülent Tıraş Acıbadem de hizmet vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer

Acıbadem Maslak Hastanesi

Acıbadem Maslak Hastanesi

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer 34457

6yıllık evliliğimn ilk tüp bebek denemesinde başarılı sonuç almamıza vesile olan değerli doktorumuz bülent hocama ve ekibine ilgisinden dolayı çok mutlu olduk. İyiki sizler gibi işini hakkıyla yapan insanlara denk geldik. İyiki varsınız

• G

Bülent hocamız ve ekibiyle 5 sene önce karşılastım ve ilk denememde ikizlerim oldu.Hem tedavi hemde hamileligim boyunca bir telefon kadar yakınımda oldular.kendisi ve ekibinin birbiriyle uyumlu çalışmaları ve disiplinli olmaları benim için önemliydi .sorunlarımızla bizzat bülent hocamız ilgilendiği için minnettarım

• Acıbadem Maslak Hastanesi Kısırlık  •

3 yıllık evliydim ilk tüp bebek deneyimim oldu ilk deneme tuttu ve kızım oldu hocamın ve ekibin
    in umut doluşu olmaları bizleri çok etkiledi ilgileri alakaları çok çok iyiydi her şey için Allah razı olsun

• Ş

Bülent hocam ve ekibi sayesinde 10 yıl sonra
    ikinci denemede kızımızı kucağımıza aldık çok şükür. Bülent hocama gitmeden önce başka merkezlerde olumsuz sonuçlar düşükler sonrasında Bülent hocam karşımıza çıktı. Bülent hoca işini titizlikle yürüten harika bir doktor iyi ki varsınız gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.

• Ş

2 yıllık evliyiz pcos hastayım eşimde de sperm değeri düşük ve ileri hareketliliği düşüktü evliliğimiz boyunca korunmadık araştırmalar sonucu Bülent hocamızı bulduk eşim hadi gidelim bi muayeneye olalım dedik iğneler ilaçlar başlandı yumurtalıklarım alındı daha sonra şuan da transfer aşamasını bekliyoruz demem o ki şuan düşünen gitmek isteyip kararsız plan her kim varsa gönül rahatlığıyla gidebilir Bülent hocama ve ekibine minnettarım

• D

5 yıllık evliliğimiz boyunca bir çok olumsuz tedavi sonrasında Bülent hocamla iletişime geçtik. İlk denemede kızımızı kucağımıza aldık elhamdülillah. Biz vazgecmisken Bülent hocamızın tecrübesi güler yüzü bizi yeniden denemeye değer dedirtti. Kendisi ve ekibi işlerini titizlikle yapıyorlar bize anne baba olma duygusuna vesile oldular. İlk deneme de 1 tane ikinci deneme de iki tane kızımız oldu çok şükür.

• G

3 yıllık evliliğim süresince yaşadığım ilde yapılan tedavilerden elim boş dönünce 2020 yılında Prof. Dr. Bülent Tıraş hocam ve ekibiyle tanıştım yapılan prp sonrasında doğal yolla gebe kaldım 2021 yazında kızımı kucağıma aldım bu bir mucize gerçekten benim için... kızım şimdi 3,5 yaşında ve biz Prof. Dr Bülent Tıraş hocamızla 2. evladımıza kavuşmak için yola çıkıyoruz.. Eğer gerçekten anne-baba olmak istiyorsanız doğru adres kesinlikle Prof. Dr. Bülent Tıraş ve ekibi, iyiki varsınız hocam..

• Y

Tüp bebek sürecini araştırırken nokta atışı yapmak istedim. Tü araştırmalarım Bülent Bey'e çıktı.Başalngıçtan bitişe kadar ilgi alaka Bülent Bey'in babacan tavrı beni hep rahatlattı.Bu süreçte hiçbir gereksiz tedaviye girmeden (gereksiz masarafa sokmadan) beni yönlendirdi.5 embriyom vardı. 2 tanesi transfer edildi. Şuan 3 yaşında ikizlerim var. 37. Haftada doğum yaptım çocukm kuvezde kalmadı kiloları herşeyi tek çocuk kadar sağlıklıydı.Gözünüz kapaı güvenin inanın tevekkül edin. Ben öyle yaptım Bülent Bey ekibi sayesinde şuan 4 kişilik bir aileyiz.

• Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Kendisi ve ekibi son derece yardımcı işinde profesyonel insanlar dış merkezde 4 başarısız deneme sonrasında kendisinde ilk tüp bebek tedavimizde kişiye özel tedavisi ile olumlu sonuç aldık bir kızımız oldu şükürler olsun Bülent hocam ve ekibine çok minnettarız

• D

13 yıllık evliyim 5 tüp bebek başarısız oldu. Daha sonra Bülent hocamla tanıştım şuan bir kızım var ve 18 haftalık hamileyim Muhammet Yusufu bekliyoruz . Bülent Hocam ve ekibinden çok memnunun kaldım .Bu yazıyı okuyan herkes tereddüt etmeden gidebilir

• Acıbadem Maslak Hastanesi Diğer  •