Kocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:62/9, Çankaya
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lokal Anestezi
Tam Diş Protezi
X-Ray
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hassas tutuculu protezler , implant destekli overdenture uygulamaları , implant destekli protezlerde klinik uygulamalar , overdenture uygulamaları, fotoelastik stress analizi, porselen uygulamalarında renk çalışmaları konularında yurtiçi ve yurtdışı yayınları bulunmakta ve bu konularda mezuniyet öncesi ve sonrası dersler vermiştir.
Türk Diş Hekimleri Birliği , Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği , International Association of Dental Research gibi kuruluşlara üyedir. Ayrıca International Journal of Oral Maxilofacıal Implants, Journal of Biomechanics, Annals of Biomedical Engineering, Journal of Prosthodontics gibi dergilere hakemlik yapmıştır.Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisinde protez bölüm editörü olarak çalışmıştır . Evli ve iki çocuk babasıdır.
ULUSAL VE ULUSLARARASI DERGİ YAYINLARI
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Prof. Dr. Bülent Uludağ adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Bülent Uludağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Uludağ, Protetik Diş Tedavisi. Size Bülent Uludağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Diş Protezi, Diş Köprüsü, X-Ray, Diş Bakımı, Diş Protez Bakımı, Diş İmplantı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi.
Bülent Uludağ adresi nerede?Bülent Uludağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:62/9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Uludağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Uludağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Uludağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Uludağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bülent Uludağ hangi dilleri konuşuyor?Bülent Uludağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Uludağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Uludağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Uludağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları