Uzm. Dr. Buliana Çankaya, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon alanında hizmet vermektedir.
Halen Fizica Tıp Merkezinde hasta kabulü yapmaktadır.
Uzmanlık Alanları
Ağrı Tedavisi, Ortopedik Rehabilitasyon, Nörolojik Rehabilitasyon, Lenfödem Rehabilitasyonu, El Rehabilitasyonu, Mesane Rehabilitasyonu, Topuk dikeni, Skolyoz.

Özel Fizica Tıp Merkezi
Güzelyalı Mahallesi 81098. Sokak No:6/1, Çukurova

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Omuz ağrım vardı. Adana'da iyi olarak bilinen tıp merkezine başvurdum. Dr. Buliana hanım ilgilendi ve donuk omuz teşhisi koydu. Yaklaşık 2,5 ay fizik tedavi aldım. Şu an çok daha iyiyim. Ağrıdan geceleri bile uyuyamıyordum. Evde hala hareketlere devam ediyorum. Dr. Hanıma şükranlarımı sunuyorum.

Dizlerimde ağrı şikayetiyle doktoruma başvurdum. Diz eklemlerinde sıvı azalması ve menisküs teşhisi konuldu. Sıvı azalması için iğneyle sıvı takviyesi ve PRP uygulaması yapıldı. Menisküs için dizdeki kasları güçlendirici tedaviler uygulandı. Bu tedaviler her hastanede bulunan klasik fizik tedavinin yanı sıra "dinamik", "Tecar", "lazer" gibi uygulamaları da içeriyordu. İki haftalık tedavi sonunda diz ağrılarından kurtuldum ve gördüğüm tedaviden son derece memnun kaldım.

Z
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Fizica Tıp Merkezi Diğer

Yıllardır dinmeyen ve bir türlü kaynağı bulunamayan defalarca film çektiğim ama bir sonuca ulaşamadığım çene ağrım vardı.Farklı doktorlar ile görüştüğümde kbb,nöroloji,diş tam olarak doğru bir sonuca ulaşamadık.Diş sıkması,psikolojik etki,yada ltihabi bir durum olacağı söylensede neden bir türlü tespit edilemedi.Doktorum Buliana Hamada ulaştım bir öneri ile.Kendisi doğru tespitler yaparak daha İlk tedavide bile etkisini gördüğüm bir sonuca ulaştırdı beni.Uyguladığı iğne ve fizik tedavi ile ilk randevuda bile sonuç aldım yaklaşık 1 yıl sonra tekrar bir terapi uyguladık şimdi uzun süredir çok rahatım.Ağrılarım nerdeyse hiç kalmadı.Doktorum aynı zamanda tüm süreci ve olabilecekleri detaylı ve özenli bir şekilde açıkladı.Doktoruma teşekkürümü burdan da iletmek istedim iyi ki sizin gibi doktorlarımız iyi ki var. Doktor Buliana Hamad.