z.....
Yıllardır dinmeyen ve bir türlü kaynağı bulunamayan defalarca film çektiğim ama bir sonuca ulaşamadığım çene ağrım vardı.Farklı doktorlar ile görüştüğümde kbb,nöroloji,diş tam olarak doğru bir sonuca ulaşamadık.Diş sıkması,psikolojik etki,yada ltihabi bir durum olacağı söylensede neden bir türlü tespit edilemedi.Doktorum Buliana Hamada ulaştım bir öneri ile.Kendisi doğru tespitler yaparak daha İlk tedavide bile etkisini gördüğüm bir sonuca ulaştırdı beni.Uyguladığı iğne ve fizik tedavi ile ilk randevuda bile sonuç aldım yaklaşık 1 yıl sonra tekrar bir terapi uyguladık şimdi uzun süredir çok rahatım.Ağrılarım nerdeyse hiç kalmadı.Doktorum aynı zamanda tüm süreci ve olabilecekleri detaylı ve özenli bir şekilde açıkladı.Doktoruma teşekkürümü burdan da iletmek istedim iyi ki sizin gibi doktorlarımız iyi ki var. Doktor Buliana Hamad.
Buliana Hamad Çankaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buliana Hamad Çankaya, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Buliana Hamad Çankaya adresi nerede?Buliana Hamad Çankaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi 81098. Sokak No:6/1 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buliana Hamad Çankaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buliana Hamad Çankaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Buliana Hamad Çankaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buliana Hamad Çankaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buliana Hamad Çankaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buliana Hamad Çankaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Buliana Hamad Çankaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları