Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Gaziler Caddesi No:472 Yenişehir, Konak
Özel Ege Şehir Hastanesi
ug....
4 gun arayla yasadigin gece uyandiran karin agrilarimin safra kesesi tasi sebebiyle oldugunu ogrendikten sonra Istanbul’dan Bunyamin hocama geldim, ilk kez ameliyat olacagim icin oldukca tedirgirdim, saolsun hem detayli bilgilendirmesi ile icimi rahatlatti hem de yonlendirmesi ile o gun ameliyat olursam acik ameliyat olma ihtimalinin yuksek olacagi konusunda beni bilgilendirdi ve sayesinde 3 haftalik antibiotik tedavisi sonrasinda basarili bir sekilde kapali ameliyatimi gerceklestirmistir. Normal hayatima ve isime bu kadar kisa surede donebildigim icin kendisine en icten tesekkurlerimi sunarim
bu....
Öncelikle yıllardır mide agrısı çekiyordum.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Bünyamin bey ile tanıştım,çok korkmuş olduğum endoskopi işlemini hiç anlamadan bitirmiş olmamamı sevineyim yoksa mide rahatsızlığımın son bulmasına mı bilemedim.Dalında uzman bir doktor ve ben ne kadar teşekkür etsem az
k.....
Bünyamin Özoğul hocam süperman. ilgisi alakası tecrübesi güven veriyor. Adam gibi adam. Babama kolon kanseri teşhisi konulduğunda artık onu kaybedeceğimizi düşünmüştük. Çünkü bize ümit veren olmadı. Sonra Bünyamin hocamla tanıştık mükemmel bir ekiple birlikte çalışıyor, bize her şeyi detaylıca anlattılar en önemlisi ümit verdiler, güven verdiler sonra prof dr ünal aydın hocamla birlikte gerçekleştirdikleri ameliyat sonrasında kısa sürede taburcu olduk şu anda babam normal hayatına döndü, hocalarıma sonsuz teşekkürler sunuyorum..
Bünyamin Özoğul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bünyamin Özoğul, Genel Cerrahi. Size Bünyamin Özoğul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Bünyamin Özoğul adresi nerede?Bünyamin Özoğul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Caddesi No:472 Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bünyamin Özoğul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bünyamin Özoğul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bünyamin Özoğul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bünyamin Özoğul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bünyamin Özoğul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bünyamin Özoğul hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bünyamin Özoğul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar