Enjeksiyon Im
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
bü...
Oğlum atopik dermatit, 4 aylıkken tanıştık doktor beyle çok ilgili çok tatlı dilli panik bir yapıya sahip olmama rağmen konuşmasıyla anlatımıyla rahatlamayı başardı ;) kısacası çok sevdik çokta memnun kaldık
m....ı
Oğlumun doğum ilk kontrolü ile başladığımız ve devam ettiğimiz doktorumuz.Çok çok ilgili,çok gerekmedikçe ilaç yazmayan ( gaz için damla dahil ),hastalık teşhisi konusunda oldukça titiz ve başarılı,her kontrolde bulunduğu ayın ve önümüzdeki ayın bilgisini verip aklınıza takılan sorularınız var mı diye muhakkak soran çok çok kıymetli biri..Hastalarına kendi çocuğuna gösterdiği hassasiyeti gösteren vicdanlı bir doktor..
oğlum 1 aylıkken hem mama hem anne sütü verirken etrafımda kimseyi sadece anne sütünün yeteceğine inandıramadığım süreçte tanıştık kendisiyle. Kendisine minnettarım çocuğumu hazır mamadan hemen kurtardı anne sütü ile besledim hep. ilk doğduğunda diğer doktorlar muayene için bebeği sana soydururken kendi muhteşem ilgiyle kendi soydu kullandığı aletleri bebeğe dokundurmadan önce eliyle ısıttı (hassasiyete bakar mısınız) her randevuda karşısına alır bu ay nasıl geçti neler soracaksınız diye kısa sohbet eder. Mesaj yazdık mı geçte olsa döner (malum çok yoğun). Çocuğum için en iyisi olduğunu düşündüğüm ve çok memnun olduğum bir doktor. Herkese de tavsiye ederim
es...l
Oğlum 1 yaşındayken tavsiye üzerine rutin muayenesinde tanıştık.Her şikayetimizde nokta atışı yaparak en uygun ve etkili tedaviyi uyguluyor.Tanıdığım en iyi doktorlardan biridir kendisi.Her randevu sonrası tüm sorularımızın cevabını almış olarak dönüyoruz.Samimiyeti ilgisi alakası mükemmel.Uzun zamandır oğlumuzun doktoru oğlum en ufak bir rahatsızlıkta hemen kendisini aramamızı istiyor.İyki var :)
şe...
40 günlük bebeğimin gaz şikayeti için gittim.Randevusuz gitmeme rağmen o yoğunlukta zaman yaratıp o kadar güzel ilgilendi ki Bünyamin bey Allah razı olsun. Bebekten önce benim kaygılarımı gidermek , beni rahatlatmak için çabaladı. O kadar açıklayıcı ve detaylı anlattı ki çok mutlu ayrıldım hastaneden. Aklımda hiç soru işareti bırakmadı. Doktor çok ama insanlık başka bir şey , herkese tavsiye ederim. Teşekkürler
b....u
Acil serviste ates ve bulantisi olan 2 yasindaki oglumuzu con detayli muayene etti bize bilgi verdi ilaclar ve besin onerileri ile iyilesme surecini hizlandirdi kendisine cok tesekkur ediyoruz
o....k
Tanıdığım için binlerce kez sukrettigim doktor. Gece çocuğum cisim yuttu acile götürdük. Gece yarısı danışmak için mesaj attığımda dönen mükemmel insan. Tanıdığım için şükrediyorum.
g....t
Doktor beyle acilde tanıştık kolik bebeğimizin ağlama ve saatlerce süren sancıları geçmediği için çaresiz gitmiştik bebeğimizle yakından ilgilendi muayenesini özenle yaptı ve bu süreçte bizi çok bilgilendirdi içimiz rahat bir şekilde evimize geri döndük.İlaç vermemesine karşın o günden sonra bebeğimiz için daha sakin ve sabırlı olarak zorlu süreci atlatacağımızı öğrendik.güzel ve bilgilendirici yaklaşımı için kendisine çok teşekkür ederim böyle bir doktora acilde rast gelmek büyük bir şans ben hastanenin başka bir çocuk doktoruna bebeğimi götürüyordum ancak Bünyamin beyi artık tercih edeceğim
me...l
Harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim kizim
18 aylik doğduğundan beri bunyamin beye gidiyoruz hiç yanlış teşhis ve tedavi yaptığını görmedik gereksiz ilaç vermiyor. Her muayeneden icimiz rahat bir sekilde çıkıyoruz.kendisine teşekkür ederiz .
ka...6
3 aylık bebeğimin doğuştan bu yana bitmeyen göz capaklanmasi vardı birçok hekime başvurduk çözüm olmadı.taki bunyamin beyle tanışana kadar .bebeğimle alakalı birçok sorunu kafamda rahat bir şekilde giderdi teşekkür ler.
Bünyamin Teymuroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bünyamin Teymuroğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Bünyamin Teymuroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Işitme Taraması, Enjeksiyon Im, Normal Randevu.
Bünyamin Teymuroğlu adresi nerede?Bünyamin Teymuroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bünyamin Teymuroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bünyamin Teymuroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bünyamin Teymuroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bünyamin Teymuroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bünyamin Teymuroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bünyamin Teymuroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bünyamin Teymuroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bünyamin Teymuroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Bünyamin Teymuroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bünyamin Teymuroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Bünyamin Teymuroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (1)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla