Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No:137/A, Ataşehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +20 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Bonding

Botoks

Diş Hekimi Randevusu

Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği

Dt. Burak Babaoğlu, Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği alanından mezun olmuştur. Şu anda Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği'nde hizmet vermektedir.

3 sene önce kendisi ile tanıştım. İmplant tedavisi için gittim. Diş çekimi ve dolgu da yaptırdım. İyi ki kendisiyle tanışmışız. Güvenerek başladım kendisine. Güvenim boşa çıkmadı. Gayet memnunum kendisinden. Hala gitmeye devam ediyorum. İleride büyük sorun olacak yerleri görüp bilgiler veriyor. İşlemlerim çok güzel geçti. Hastayı anlayan bir yapısı var. Kullandığı malzemelerde kaliteli. Seçimi bize bırakıyor. Ama sunduğu her şey çok iyi. Klinikte başka uzmanlarla istişare yaparak ilerliyor. Ekip birbiriyle iyi çalışıyor. Yönlendirmesi de çok iyi.

T

Diş çürüğü, implant ve kanal tedavisi için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. Tüm işlemlerim bitti. Tedavim güzel geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Burak Bey eli hafif bilgili bir uzman.

Burak Bey'e implant için başvurdum. Muayene etti. Teşhisi koydu. Farklı bir doktorla görüştü. Tedavi sürecim başladı. İmplantı tekrar çıkardı, sonrasında taktı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her anlamda fazla fazla açıklama yapıyor. Kendisi olumlu, güler yüzlü. Tedavisinde koyduğu teşhiste istişareye önem veriyor. Memnunum kendisinden.

Kanal tedavisi için başvurdum. Ailecek gidiyoruz kendisine. Çok memnunuz. Yaptığı işlemlerde hiçbir sorun yaşamadık. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar yapıyor. Asistanına da ulaşabiliyoruz. İhtiyacımız olduğu zaman hemen yardımcı oluyor. İnsan olarak çok iyi bir hekim. İnsani yönleri çok fazla. İşini ciddi alarak yapıyor. Gereksiz muhabbetlere girmiyor. Efendi bir uzman. Kendisine gitmeye devam edeceğiz.

V

2 senedir hastasıyım. Şiddetli diş ağrısı ile gittim. Dişim apse yaptı. Çok korkuyordum dişçiden. Kendisi psikolojik olarak beni çok rahatlattı. Artık koltuğa rahatlıkla oturabiliyorum. Yaptırdığım tedaviler kanal tedavisi, dolgu ve kaplama. Aynı zamanda dişlerimi temizledi ve beyazlatma işlemi de yaptı. Çok memnunum kendisinden. Her zaman randevularında güler yüzle karşılandım. Çok ilgili bir hekim.

Alt çeneme implant, üst çeneme kaplama işlemi yaptırdım. Tedavim çok güzel geçti. Hiçbir ağrı veya sızım olmadı. Tavsiye üzerine gittim. 4-5 senedir doktorum. Ailece kendisine gidiyoruz. Her zaman istediğim saatte ulaşabiliyorum ve randevu almadan yanına gidebiliyorum. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun ondan. Her konuda yardımcı oluyor. İlgili ve alakalı bir hekim. Çok memnunuz.

Konum: Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği Randevu

Bu güne kadar gerçekleştirilen kanal tedavisi, dolgu, diş taşı temizliği ve diğer problemlerimiz karşısında aldığımız sistematik, titiz hizmet ve nazik yaklaşım... Aile ve dostlarımıza da tavsiye ediyoruz. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

P
Konum: Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Burak beye gittiğimde diş eti tedavisi diş dolgusu diş çekimi diş kaplama kanal tedevisi yaptırdım işinde başarılı bir hekimdir çok uzun bir tedavi süreci olmasına rağmen iletişimi işinde başarılı olması çok memnun kaldım

Z

Burak Bey'in kliniği evime yakın bir yerdi. Diş eti rahatsızlığı için gitmiştim. Hayatımda tanıdığım eli hafif doktorlardan biri. Diş taşı temizliği yaptırdım ve asla hissetmedim. Kesinlikle tavsiye ediyorum dürüst, iş ahlakı ve disiplini olan, gereksiz bir işlem yapmayan, çok memnun kalacağınız, güvenle gidebileceğiniz bir doktor.

K

Burak Bey'den uzun zamandır hizmet alıyorum. 4-5 tane implant tedavimi, diş çekimi, kanal tedavimi yaptırdım. İmplantlarımdan gayet memnunum. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, sorun yaşamadım. Bir sorunum olduğu zaman arıyorum sağ olsun hemen yardımcı oluyor.