Böbrek Ultrasonu
Periton Diyalizi
Renal Ultrason
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tıbbi İlgi Alanları;
Hemodiyaliz, Periton Diyalizi, Transplantasyon, Böbrek Yetmezliği Takibi, Hipertansiyon
fa....
Çeşitli rahatsızlıkları olan anneme ilgili diğer hekimlerimizce "bir nefrolog muhakkak görsün” deyince tamamen rastgele kendisine gittik.
İlk görüşmemiz nötr bir tavır sergilemişti ama fiziksel muayenesini özenle yapıp istediği tettikler sonucunda net şekilde. "annem senin durumun bu, yapman gereken şu ve yapmazsan da sonunda şunlar olur" diye söyledi. Biz de ne önerdiyse uyguluyoruz ve kontrolleri aksatmıyoruz.
İlk kez gidişinizde bazen tavrı size resmi gelebilir ama ilaçlarınızı, kontrollerinizi ve önerilerini düzenli şekilde yapıyorsanız,ne kadar cana yakın biri olduğunu göreceksiniz.
Burak Bey'in takibi ve önerileri sayesinde annem diyaliz noktasından döndü. Ayrıca asistanı da ayrıca bence çok iyi bir hanım ve her şekilde doktor bey kadar takdiri hak ediyor. Biz kendisi ve ekibinden çok memnunuz.
Burak bey çok iyi bir doktor ve iyi bir insan. Hekim olarak işinin hakkını veriyor, daha önce çalıştığı hastanede de böbrek kontrollerim için ona gidiyordum, Medicana Bursa da gittim ve sonuçları size detaylı açıklayan, hasta ile ilgilenen, güler yüzlü bir doktor. Teşekkürü borç biliriz.
gü...l
Babam Güven Uğur'un tedavisinde ilgi ve alakasını esirgemeyen doktorumuz Burak Canver'e teşekkürlerimi sunarım.
as...7
Sayın Burak hocam Hastalara gösterdiğiniz ilgi ve anlayışınız mükemmel. Hastayla hastalığıyla ilgili yüz yüze görüşmeniz ve açıklama yapmanız hastayla muhatap olmanız bizi mutlu ediyor en içten sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunarım.
şe...r
DR.Burak beyden Allah razı olsun çok mükemmel bir doktor hem güler yüzlü hem sakin ve insan kişiliğine değer veriyor benim annem diyaliz hastasıydı ve annem gerçekten uğraşılması zor bir hastaydı sağ olsun anneme yaklaşımı gayet sabırlıydı bir gün olsun of demedi çok teşekkür ederim.herkese tavsiye ediyorum ve bütün doktorlarımız Burak beyi örnek alsın isterim
se...n
Hocam benim için yaptıklarını asla unutmicam allah yolunu açık etsin
or...r
hocamız sıcakkalpli güven veren bır hekım daha yolun basındayız sanırım uzun sure aynı derdı paylasacagız sag olsun
Burak Canver isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Canver, Nefroloji, İç Hastalıkları. Size Burak Canver tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Böbrek Ultrasonu, Hemodiyaliz, Kan Elektrolit Testi, Periton Diyalizi, Diyaliz, Keratinin Kan Testi, Renal Ultrason, Nefrektomi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Normal Randevu.
Burak Canver adresi nerede?Burak Canver şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Canver isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Canver online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Canver isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Canver, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Canver hangi dilleri konuşuyor?Burak Canver ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Canver isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Canver tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Canver hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Burak Canver hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Canver hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Canver tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Nefrologlar