Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Medicana Bursa Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Protezleri
Kırık Cerrahisi
Menisküs Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
a....a
Burak hocama dizimde daha önce olan öçb ve menisküs rahatsızlığı için gittim sağolsun çok ilgilendi ve her detayı açıkladı aklımda hiç soru işareti de kalmadı durumum ile hala ilgilenmekte kendisine çok teşekkür ederiz allah razı olsun :)
se...n
9 Ağustos 2021tarihinde dizprotez ameliyatı oldum Burak beyin ilgisinden tecrübesinden çok memnun kaldım.Ameliyat öncesi ve sonrası verdiği pozitif enerjisiyle süreci çok güzel gecirdik.Ameliyat öncesi olan hiç bir ağrım kalmadı yürüme mesafem uzadı.Burak hocama ve ekibine cokk teşekkürler.
g....k
BİR YIL ÖNCE BUGÜN BURAK BEYE MENÜSKÜS AMELİYATI OLDUM. 21 AĞUSTOS 2020 CUMARTESİ GÜNÜ... BEN NERDEYSE 6 AYA YAKIN EVDEN DIŞARI MECBUR KALMADIKÇA ÇIKAMADIM. FİZİK TEDAVİYE GİTMEMİ SÖYLEDİ FİZİK TEDAVİYE DE KENDİSİNİN SÖYLEDİĞİNDEN DAHA UZUN SÜRE GİTTİM AMA DİZİM BİR TÜRLÜ DÜZELMEDİ. ALLAH TAN OKULLAR KAPALI KALDI BÜTÜN KIŞ ÇÜNKÜ ÖĞRETMENİM VE OKULA GİDİP GELECEK HALDE DEĞİLDİM. HALA DİZİMDE 2 KİLO BİR YÜK BAĞLI GİBİ. HALA HİS KAYBI DÜZELMEDİ. HEP UYUŞUK. MERDİVEN İNİP ÇIKMIYORUM AMA MECBUR KALDIĞIMDA DA ÇOK ZORLANIYORUM. BİR YERE GİDECEK OLSAM EN KISA YOLLARI PLANLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMELİYAT OLMADAN ÖNCE BİLE BUNDAN ÇOK DAHA İYİYDİM. AMELİYATTAN SONRA KENDİSİNE AMELİYATIM NASIL GEÇTİ DİYE SORDUĞUMDA BANA VERDİĞİ CEVAP:"MÜSBET YADA MENFİ BİR ŞEY YOK." OLDU. BİR KONTROLDEN SONRADA KENDİSİNE GİTMEK İSTEMEDİM.BİR YILDIR HAYATIM ÇOK ZORLAŞTI.. DAHA 42 YAŞINDAYIM VE MECBUR KALMADIKÇA EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM. ÇÜNKÜ DİZİM BENİ ÇOK ZORLUYOR. BEN KENDİSİNDEN HİÇ MEMNUN KALMADIM.
o....ü
Sayın Hocama 15 gün önce sol diz öçb ve menisküs ameliyatı oldum. Şuan 18.Günüm.Çok memnunum.Amaliyatdan sonra hiç ağrım olmadı. Sonsuz Teşekkürler Burak hocam. Hocam bu konuda çok tecrübeli.
s ...a
Sayın hocam 27.11.2019 tarihinde femur kemiğimdeki tümörü başarılı bir şekilde almıştır.İlk görüşme anımda bana güven duygusu veren yaklaşımı, insani değerleri ile birlikte mesleki tecrübe ve bilgi birikimini mükembel bir şekilde harmanlamış güzide bir insan. Kendisine nekadar teşekkür etsem azdır. Allah sizden razı olsu hocam.
fe...n
Ekim 2012 de sayın hocam Burak Bey e başvurdum. Empati görünce bana "dizini mahvetmişsin,fakat ben seni hekimlik kariyerini riske atarak ameliyat edeceğim" dedi ve ameliyata aldi. Kendisine güvendiğim söyleyerek ameliyata girdim ve sonuç mükemmel. Şeytan kulağına kurşun 8 yıldır günlük hayatımda bir sıkıntı yaşamadım. Teşekkürler Burak Hocam sizi tebrik ve herkese tavsiye ediyorum. Allah size de sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah. İyi çalışmalar....
ah...t
hocam cok tesekurler elınıze saglık sayenızde sag dızımın agrılarından kurtuldum sol dızımdede amelıyat olup kurtulursam daha calısıp aynı seylerı yasamak ıstemem emeklıye ayrılırım sımdıden tesekurler hocam bandırmalı postacı
ya...z
Çapraz bağ ameliyatı oldum 48. Günüm.Çok memnunum.Teşekkürler Burak hocam.Burak hoca bu konuda çok tecrübeli ve dikkatli biri.Yakup Yılmaz
y....9
Bu Perşembe öçb ameliyatı olacam inş.Burak hocam hem çok kibar hemde çok Alçak gönüllü bir insan.Selametle
r....7
artroskopik diz cerrahisi konusunda araştırmalarım sonucunda kendisinin izine ulaştım. işinde ne kadar usta olduğu bir yana, üniversitede kürsü sahibi olan bu güzel insan tam bir beyefendi ve alçakgönüllü. çapraz bağları kopan sağ dizimi yeniden inşa etti ve sorunsuz kullanıyorum. en iyi hekim adayım; sevgiler saygılar Burak Hocam...
Burak Demirağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Demirağ, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Burak Demirağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Cerrahisi, Artroskopik Cerrahi, Diz Protezleri, Total Kalça Replasmanı, Artroplasti, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Menisküs Cerrahisi.
Burak Demirağ adresi nerede?Burak Demirağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Demirağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Demirağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Demirağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Demirağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Demirağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Demirağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Demirağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Burak Demirağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Demirağ hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Demirağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları