Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
K
ke...r
Telefon numarası doğrulandı
on derece ıyı ve acıksözlü bir doktor :)
ek...m
Telefon numarası doğrulandı
mükemmel tedavi ve babamızı izmirde ameliyat etmediler bu doktorumuz bizi ameliyat etti allah kendisinden razı olsun
ba...r
Telefon numarası doğrulandı
o kadar doktordan sonra doktor beyde ameliyat olmaya karar verdim kendisi gerçekten mükemmel bir cerrah herkese tavsiye edebilirim zaten çanakkalede ismi duyulmuş birisi
Burak Demircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Demircan, Genel Cerrahi.
Burak Demircan adresi nerede?Burak Demircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yazıcızade Mah. Celal İleri Sok. Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Demircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Demircan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Demircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Demircan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Demircan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Demircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Burak Demircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar