Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Burak Ersoy Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Burak Ersoy Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Burak Ersoy Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Yüz Estetiği
Yüz Germe
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
Burak Ersoy Muayenehanesi
Asistanlığının 4. senesinde ERASMUS ile Almanya’nın Aachen şehrinde RWTH Üniversite Hastanesi Plastik Cerrahi, El Cerrahisi ve Yanık Merkezi Anabilim Dalı’nda üç ay süreyle çalıştı. 2009 senesinde Hamburg’da rekonstrüktif meme cerrahisi referans merkezi olarak bilinen Diakonie-Klinikum Alten Eichen Hastanesi’nde, 2010 yılı içerisinde de Amerika’nın Grand Rapids şehrinde Blodgett Hastanesi’nde ve Kanada’nın Banff şehrinde Mineral Springs Hastanesi’nde meme estetiği ve rekontrüksiyonu üzerine çalıştı. Aynı yıl içerisinde maksillofasiyal cerrahi alanında Boston’da Harvard University Massachussetts General Hospital’da ve Boca Raton, Florida’da Sanctuary Center’da çalıştı. 2015 yılında Paris‘de Hopital Saint-Louis‘de vücut şekillendirme (post-bariyatrik cerrahi) konusunda ve yine bir ay süreyle Londra‘da St. Thomas Hastanesi‘nde rekonstrüktif mikrocerrahi ve meme cerrahisi alanlarında aktif olarak çalıştı.
Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği, Dudak Damak Yarıkları Derneği, Estetik Plastik Cerrahi Derneği, American Society of Plastic Surgeons (ASPS), American College of Surgeons (ACS), European Association of Plastic Surgeons (EURAPS) ve International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) gibi çeşitli ulusal ve uluslararası bilimsel kuruluşların üyesidir.
2013-2016 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak hizmet veren Dr. Ersoy ekim 2016 itibarıyla Acıbadem Atakent Hastanesi'nde görev yapmaktadır.
Dr. Ersoy, estetik cerrahi, medikal estetik, meme rekonstrüksiyonu, cilt kanserleri, post-bariyatrik vücut şekilendirme ve kanser sonrası mikrocerrahi onarım konuları ile ilgilenmektedir.
ps...s
Kardesimin estetik kaygilariyla birlikte, septum deviasyonu problemi vardi. Bunun icin alaninda uzman/deneyim sahibi doktor arayisimizda internet arayiciligiyla Doktor Burak Ersoy'a rastladik. Basarili ozgecmisi ve on gorusmemizde estetik algisini hasta goruslerini de goz onunde bulundurarak, gercekci beklentileri aciklayici hastaya yaklasimi bizim secimimizde etkili oldu. Gerek operasyon oncesi, gerek operasyon sonrasi her endisemizde kendisine rahatla ulasabildik ve yardimlarini esirgemedi. Onceden konusup tasarlanilan burun profiline sadik bir sekilde operasyonu gerceklestirdi ve iyilesme sureci de ameliyat gibi sorunsuz oldu. Kendisi icin sonsuz tesekkurlerimi dilerken, yazgidim bu gorusleri okuyan diger hastalarin da operasyonlarinin Burak Bey'in arastirmaci, dikkatli mizaci ve profesyonel yaklasimiyla memnuniyetle sonuclanacagini soyleyebilirim :)
g.....
Essiz bir doktor. Tibbi olarak en saglikli ve guncel yaklasimi, isteklerim ile de bir araya getirip, hastasi icin en dogru cozumu bularak aynaya her bakisimda cok mutlu olmami sagladi ve sayesinde artik gercek anlamda nefes alabiliyorum hayat kalitemi yeniden kazandim. Kisisel yaklasiminin yani sira egitim hayatinin zenginligi ile de muthis guven veren bir doktordur.
Doktor Burak Bey burun ameliyatımı yapmıştı 2016 senesinde hem ameliyattan hem de kendisinin davranışı açısından çok memnun kaldım. Bu konuyla alakalı öneri isteyen çevremdeki yakınlarımı kendisine yönlendirdim ve benden sonra yönlendirdiğim 2 kişi ameliyat oldu onlar da gayet memnunlar. Ameliyat sonucundan memnunum. Kendisinin davranış ve tutumundan ayrıca memnunum.
i.....
Çok memnun kaldık tedasüfen tanıştık bilgisinden ve açıklamalar yapmasından memnun kaldım baya güzel iş çıkardı kızımın parmağı kopmuştu uzun bir süreçti ama olumlu sonuçlandı.
ç.....
Çok memnunum ameliyat oldum ameliyat sonrası hiç şikayetim olmadı ödemim olmadı burun estetiği ameliyatı oldum nasıl olduğumu anlamadım bile 5 ay oldu ben ameliyat olalı hiç bir şikayetim yok beni görenler çok beğeniyor muhteşem olmuş ameliyatın diyorlar kendisine çok teşekkür ederim.
Oğlum internetten araştırarak ve danışanlarıyla iletişime geçerek tercih etti, yaptığı ameliyatlar güven verdi, oğlumun göğüslerinde yağ birikintisi vardı spora gidiyordu göğüslerinin görüntüsünden çirkin olduğun için aldırdı ameliyattan 3 ay sonra oğlum kendisini toparladı. Şu anda hiçbir sorun yok.
Çok memnun kaldık tedavi ile ilgli operasyonla ilgili bilgiler verir hastayı bilgilendirir soğuk değil cana yakın bir insan eşimin göğsü alınıp silikon takıldı operasyon sonrasında da 4-5 ay oldu her şey gayet güzel gelişiyor şu ana kadar ki değerlendirmeleri başarılı buluyoruz Burak Bey'i başarılı buluyoruz.
y.....
Elmacık kemiğinde kırık ve gözünde kayma vardı oğlumun bununla ilgili operasyon geçirip memnun kaldık. Herhangi bir sıkıntımız olmadı ameliyattan sonra kısa sürede iyileşti ve ameliyat sonrası iz kalmadı ameliyat olduğu belli değil sürecin tamamen toparlanması için biraz zamana ihtiyacımız var.
r.....
Muayene sürecimle başlayan operasyon ve kontrollerim sırasında devam eden ilgi ve alaka yardımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum, süreçle ilgili gerçekten açıklayıcı ve bilgilendirici oalrak süreçle ilgili en yararlı desteği sağladı. Estetikle ilgili her türlü konuda da Burak hocamıza danışabilir ve kendisinden destek alabilirsiniz. 6 ay boyunca kontrollerimi sağladı gelişimim kişisel olarak şahsi telefonu üzerinden de takip edildi danışmak istediğim her türlü konuyu danıştım kendisine ve muayene sürecim bittikten sonra da her türlü soru ve konu ile ilgili kendilerine danışabildim.
z.....
Daha önce geçirdiğim bir burun estetiği operasyonu vardı bu operasyonumun sonucu çok kötüydü burun deliklerim adeta kapanmış durumdaydı ben zor bir operasyon olan estetiği yeniden yapma yani 2. bir operasyon olarak Burak Bey'le tanıştım ve çok şükür çok iyi bir sonuç aldım ve hatta şu an beni tanımayanlar burnumun estetik olduğunu tahmin edemiyorlar. Doğal bir buruna sahip oldum tanıyanlar da daha önceki burnumun durumunu bildikleri için şu anki halime bakarak çok şaşırıyorlar. Burun estetiği ile ilgili herhangi ihtiyacı olan herkesi Burak Bey'e yönlendiriyorum. Özgüvenimi kazandırdığı için Burak Bey'e sonsuz teşekkürler.
Burak Ersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Ersoy, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Burak Ersoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Blefaroplasti.
Burak Ersoy adresi nerede?Burak Ersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Mah Valikonağı Cad. No:91-93 Daire:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Ersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Ersoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Ersoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Ersoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Ersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Ersoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Ersoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Ersoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Burak Ersoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Ersoy hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Ersoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra