Üroloji Randevusu
Üroloji Randevusu
Altınyaprak, Hastane Sk. No:27, 55410 Bafra, Samsun
Samsun Özel MediBafra Hastanesi
y.....
Burak Bey'den memnun kaldım. Kendisi prostat ameliyatımı gerçekleştirdi. Süreç hakkında bilgilendirdi. Burak Bey genç, hastasına ilgili gösteren bir doktor.
Burak Bey'e böbreklerimdeki sıkıntımdan dolayı muayene oldum. Belirli bir tedavi süreci geçirdim. Kendisinin uyguladığı tedavi gayet başarılıydı. Burak Bey son derece ilgili, bilgi paylaşımı yüksek olan bir doktor. Teşhis ve tedavisinin başarılı olduğunu düşünüyorum. Kendisini çevremdeki bütün tanıdıklarıma öneriyorum.
Burak Bey anlayışlı, hastasını dinleyen, tam olarak ne istediğini algılayıp tedavisinde başarlı olan bir doktor. Kendisine ürolojik rahatsızlığımdan dolayı muayene oldum. İlaç tedavisi geçirdim. Tedaviden sonra rahatsızlığım geçti, iyileştim.
i.....
Üreter ve üretra darlığı şikayeti için gittim. Gerekli tetkik ve görüşleri çok kısa sürede ve açıklayıcı bir şekilde anlattı. Sistiskop ile ameliyat oldum. Ertesi gün taburcu oldum. Ameliyat öncesi bütün şikayetlerim Burak Hoca sayesinde son buldu. 4 gün içerisinde normal hayatıma geri döndüm. Gerek güleryüzlü yaklaşımı, gerek uzman olarak bakışı için kendisine teşekkür ederim.
i̇....
Burak Bey'i çok severim. Kendisi prostat şikayetimden dolayı ameliyatımı gerçekleştirdi. Yapılan ameliyattan memnun kaldım. Burak Bey ameliyat öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Kendisinin çalıştığı kurumdan ayrılmasına çok üzüldüm. 6 ayda bir kontrollerime devam ediyorum.
c.....
Burak Bey'e uzun süredir devam eden ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle gittim. Özellikle hastalığı ve bundan sonra yapılacakları ayrıntısıyla açıklaması çok güzel bir yaklaşımdı. Daha önce defalarca bu şikayet nedeniyle doktora gitmiştim ancak ilk kez hastalığımı bu kadar net bir şekilde anladım. Kontrolde görüşmek üzere Burak hocam.
si...i
Böbreğim de tümör vardı böbreğimin bir kısmı alındı ameliyatımı Burak hoca yaptı Ameliyat öncesi ve sonrasındaki yaklaşımı ilgisi son derece iyiydi Burak hocamızın Bafra da yaptı ameliyatımı şuan sağlığım yerinde tedavi sürecinde dediklerine harfiyen uydum ve doğru yönlendirmeleri sayesinde hayatıma rahat bir şekilde devam etmekteyim teşekkürler hocam
se...7
Cok başarılı gūzel bir ameliyat yaptı hiç anlamadìm cok rahat ve kolay atlattìm teşekkūr ederim doktorumuza allah işinizi rast getirsin .nice yıllar sağlıkla kalın, sağlığımıza sihirli elkerinizle nice yıllar dokunmak ben ve hastalarınız ve gelecekteki hastalarınız adına
teşekkūrler ....teşekkūrler...
u.....
Burak beyden çok memnunum Sol böbreğimde tümör vardı sol böbreğim alındı ameliyatımı çok başarılı yaptı her şey çok güzeldi ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgilendi ameliyat olalı 1 ay oldu ve çok iyiyim kendisine teşekkür ediyorum
ra...c
merhaba doktorum ben halil can'ın oğluyum.ben sizi tanımak isterdim annem babam yanınıza geliyorlar annemi ameliyat yapmıştınız sinopta olmuştu ameliyat yapmıştınız.doktorum annem size emanet ve daha sonra allaha emanet ameliyat varsa allaha emanet olun sinoplu ramazan can
Burak Yavuz Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Yavuz Kara, Üroloji. Size Burak Yavuz Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu.
Burak Yavuz Kara adresi nerede?Burak Yavuz Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınyaprak, Hastane Sk. No:27, 55410 Bafra Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Yavuz Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Yavuz Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Yavuz Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Yavuz Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Yavuz Kara hangi dilleri konuşuyor?Burak Yavuz Kara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Yavuz Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Yavuz Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Yavuz Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Yavuz Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Burak Yavuz Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar