Hacettepe, Gevher Nesibe Cad., Altındağ
or...i
Yeğenimin rahatsızlığı için Sayın Hocama müracaat ettik. Yeğenimin Hastalığı ender görülen Aycell hastalığı idi. Hocamın çocuğu gördüğü anda teşhisi koyması ve bir insanın kendi çocuğunda böyle bir hastalık olduğunu bildiği anda vermiş olduğu tepkiyi ve duyguyu aynen yaşadığını görmek beni çok duygulandırdı. Bizim duygularımıızı aynen paylaşması ve bizimle ilgilenmesini asla unutamam. Hastalık sürecinde Trabzon'dan ne zaman aradıysam bizimle çok yakından ilgilendi. Kesinlikle, metabolizme hastalığı olan veya bulunduğunuz yerde çocuklarınıza teşhis konulamamaışsa veya akraba evliliğiniz varsa ki çok uzak kan bağı dahi olsa Sayın hocamla ve Hacettepe metabolizme bölümünde görev yapan diğer değerli hocalarımızla ve personeliyle iletişime geçin. Kendisine ve Diğer hocalara teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.
Burcu Hişmi Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Hişmi Öztürk, Çocuk Metabolizma Hastalıkları.
Burcu Hişmi Öztürk adresi nerede?Burcu Hişmi Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacettepe, Gevher Nesibe Cad. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Hişmi Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Hişmi Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Hişmi Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Hişmi Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Hişmi Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Hişmi Öztürk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burcu Hişmi Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.