Herhangi bir hizmet eklenmemiş

süper bir doktor artı insan. Mesleğini severek yapıyor . çok memnunuz . yolunuz açık olsun başarılar.

Y

Burcu Hanım harika birisi. Koyduğu tanı ve yaptığı tedavi ile beni hastalığımızmdan kurtardı. Kendisine tşk ederim. ayrıca davranışları ve mesaisine sadakati beni çok etkiledi. Herkese örnek gösterebileceğimiz birisi

ATALARIMIZ ONCE INSAN OL DEMISLER ISTE DR BURCU INSAN GIBI INSAN ZATEN DOKTORLUGUNA DIYECEK YOK HASTALARINA OYLE IYIKI INSANLAR OZEL HASTAHANEDE SANIYORLAR KENDILERINI ASIK YUZLU DR IMAJINI SIZIN GIBI IYI AILE COCUKLARI YOK EDECEK BENI TEDAVI ETTIGIN ICIN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TESEKURLERRRRRR

işini severek yapan harika bir doktor.herkese tavsiye ederim.memnun kalacagınızdan eminim ,tabiki dediklerini uygulayın.bizi ailecek tedavi ediyor.güleryüzü zaten bir tedavi başlangıcıdır.Teşekkür ederiz,ailecek.

doktorumdan çok memnun kaldım başkalarına da tavsiye ederim doktorumun bıranjında başarılar dilerim

C

Güler yüzlü,samimi bir bayan doktor,başkaları gibi değil!

çok iyisini z hocam beni iyileştirdiğiniz için teşekkür ederim size herkese tavsiye ederim

slm hocam ben muhammed ali özkaya beni iyileştirdiginiz için tşk eder görevinizde başarılarınızı dilerim

Profili düzenle veya yönet