Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Arter Kan Gazı Alma
Arteriografi
Tümünü gösterHizmetler
Göğüs Hastalıkları Randevusu
Akciğer Kanseri
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Arter Kan Gazı Alma
Arteriografi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Bronkoskopi
Bronş Lavajı
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cnb(Meme Biyopsisi)
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Göğüs X-Ray
Hdl Kolesterol Testi
Hemaferez
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
Laringoskopi
Tüberkülin Deri Testi(Tdt)
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi)
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
X-Ray
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi (İiab)(Meme Biyopsisi)
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
2013 yılında başladığı Devlet hizmet yukumluluğunu , Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde tamamladı. Hizmet süresi içinde Pulmoner rehabilitasyon, Bronkoskopik işlemler ve astım-allerji i ünitesini kurarak meslektaşlarının eğitimine katkıda bulunup aynı zamanda bölge halkına da hizmet verdi.
2014 yılında, Konya Beyhekim devlet hastanesine atanmasıyla beraber Konyalı hemşerilerine hizmet vermeye başlayan Dr Yormaz 2016 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’na Dr Öğretim Üyesi olarak atandı. Dr. Burcu Yormaz 2019 yılında Avrupa Solunum hastalıkları derneği (ERS) ve TUSAD dernek bursunu kazanarak, Almanya’ da Heidelberg Üniversitesi Thoraxxklinikum da Prof Felix Herth ve Prof. Michael Kreuter ile girşimsel pulmonolojide klinik fellow olarak çalışma sansına sahip oldu. Aynı yıl Essen de Ruhrlandklinikum da Prof.Kaid Darwiche ile girişimsel pulmonoloji, EBUS üzerinde sayısız işleme klinik fellow olarak katılarak yandal belgesini aldı, Dr. Burcu Yormaz 2021 yılında ÜAK basvurusu neticesinde başarılı bulunarak Doçent ünvanını kazandı.
Halen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Göğüs hastalıkları Anabilim Dalında görevini sürdüren Dr. Burcu Yormaz aynı zamanda 2020 yılından bu yana Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde başhekim yardımcılığı ve hastane Pandemi Kurul ( COVID-19) başkanlığını görevini başarıyla sürdürmektedir.
20 adet yurt dışı (uluslararası), 30 adet yurt içi olmak üzere toplam 50 bilimsel makalesi, bu makalelerine yapılan 60’den fazla atıfı, 4 adet kitap bölümü yazarlığı olan , Dr. Yormaz, aynı zamanda Türk Toraks Derneği, TÜSAD ( Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği ), European Respiratory society (ERS) gibi uluslararası derneklerin de üyesidir.
Klinik ilgi alanları arasında girişimsel pulmonoloji (Bronkoskopi), Akciğer kanseri, COVID-19 (Koronavirüs), KOAH, Astım-Allerji yer almakta olup; akademik hayatı içinde asistan eğitimi ve tıp öğrenci eğitiminde aktif olarak rol almaktadır.
ha...ü
Sayin Burcu hocam Konyanin en iyi gögüs doktorlarından. Kendisi annemin akciğer kanseri teşhisini zamanında ve doğru şekilde koyarak annemin yaşama tutunmasını sağladı.Eğer göğüs hastalalıkları ile ilgili bir şikayetiniz varsa kesinlikle şiddetle tavsiye ederim!
do...
Sayın Burcu hocamız çok ilgili detaylı bir şekilde annemle ilgilendi ve gerekli tahlilleri istedi Kan tahlili Bronoskopi,Mamografi Tomografi ve Ultrason görüntüsü istedi ve Akut bronşit tanısı koydu
Sayın hocamızın ilgisinden çok memnun kaldık Yüce Rabbim razı olsun inşallah
a....k
Koah hastalığım için tavsiye üzerine başvurdum. Burcu Hanım'ın bana tavsiye ettiği ve rapor ile verdiği ilaçları kullanıyorum. Endoskopi yaptı. Hastanede yattım. 3 yıldır bu rahatsızlığı ağır bir şekilde çekiyorum. Tuvalete giderken, yürürken ve yemek yerken bile zorlanıyordum. Çok fazla doktora gittim. Burcu Hanım'ın önerdiği ilaçları kimse vermemişti. Çok memnunum kendisinden. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyorum. Tüm sıkıntılarım geçti. İlgili bir doktor. Burcu Hanım'ın sayesinde çok iyiyim. Allah kendisinden razı olsun. Hastasına her şeyi anlatıyor ve bilgi veriyor. Ben böyle bir doktora hiç denk gelmedim.
t....ç
Akciğerimde kuruma vardı. Tavsiye üzerine başvurdum. Biyopsi yapıldı. Kanser çıktı. Tomografi ve PET istedi. Ondan sonra her şey belli olacak. Ben böyle bir doktor görmedim. Çok ilgilendi benimle. Çok memnunum kendisinden. Burcu Hanım hastasına çok önem veriyor. On numara bir doktor.
a....)
Annem için başvurduk. Zatürre başlangıcı teşhisi konuldu. Her türlü ilgi ve alakayı gösterdi. Bize her konuda yardımcı oldu. Çok memnunuz. Tavsiye üzerine gittik. Kendisine gitmeye de devam edeceğiz. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyoruz. Tedavi devam ediyor. Kendisini çok fazla geliştirmiş ve her konuda çok güveniyorum.
fa...k
Gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi doktor olabilirsiniz aylardır geçmeyen öksürük şikayeti ile gitmiştim o kadar detaylı anlattı dinledi ki sanki kendi kızı gibi gördü Allah razı olsun sizin gibi doktorların ayağına taş değdirmesin inşallah 1 ay sonra tekrar görüşmek dileğiyle
m....k
Burcu Hanıma beş yaşındaki kızımı götürdüm,zatürre tedavisine başlandı.Benim için hasta hekim ilişkisinde en önemli durum olumlu,açık,sağlıklı bir iletişim.Bunu kendisinde fazlasıyla gördüm.Pozitif,iletişimi güzel,nazik bir hanımefendi.Bunun dışında hastaya değil hastalığa odaklanılıp ezbere ilaç yazılmasından o kadar rahatsız oluyorumki.Burcu Hanım empati ve hastaya odaklanma konusunda da güven hissetirdi bana . Kısacası ilk muayenemizde olumlu duygularla ayrıldık.İşini severek yapan herşeyden önce insani yönlerini geliştirmiş tüm hekimlerimiz var olsun.
kı...ğ
Ankara’da ikamet ediyorum Burcu hocamı araştırmalarım sonucunda buldum.Babamın akciğer ct sonuç değerlendirmesinde korkulacak bişey olmadığını fakat biyopsi ve ped çekileceğini belirtti daha öncesinde bir çok Dr muayenesinden geçtik.Hocamızın net ve anlaşılır şekilde bize hastalığı anlatması babamı çok memnun etti . Hocamızın takibinde devam edeceğiz .Ayrıca güler yüzlü ,samimi ve içten davranmasından ötürü hocamıza çok teşekkür ediyorum.
a....a
Covit sonrası astım bronşit oldum kullanmadığım iğne ilaç kortizon kalmadı uzun zaman araştırmam sonucunda Burcu hocamı buldum hiç üşenmedim Ağrı dan hocam için Konya’ya gittim muayene oldum sonucunda birkaç ilaçla öksürüğümü ikinci günde geçirdi iki aydır öksürmüyorum çok tşk ederim burcu hocam iyiki varsınız ilginiz alakanız içtenliğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum
Çok ilgili ve güler yüzlü bir hanımefendi. Alerjik tedavi için gittim, ilacın yanında iğne tedavisi de uyguladı. Memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Burcu Yormaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Yormaz, Göğüs Hastalıkları. Size Burcu Yormaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Torasentez, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi, Transtorasik İğne Aspirasyonu, Meme MR'ı, Servikal Mediastinoskopi, Enjeksiyon Im, Bronş Lavajı, Enjeksiyon Iv.
Burcu Yormaz adresi nerede?Burcu Yormaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Yormaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Yormaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Yormaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Yormaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burcu Yormaz hangi dilleri konuşuyor?Burcu Yormaz ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Yormaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Yormaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burcu Yormaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Burcu Yormaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burcu Yormaz hangi sigortaları kabul ediyor?Burcu Yormaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları