mu...n
İyi niyetli bir doktordur anlayabiliyorum ama iyi niyetli olmak bilgi vermiyim üzülmesinler demek değildir. Hasta yakınlarına bilgi verme konusunda sıkıntılarının olduğunu düşünüyorum. Ayrıca telefon konuşmalarında "hea" gibi bir ifade kullanması da hoş değil.
ha...6
süpper bir dr 1995 yılında kendisi ile tanışma fırsatımız oldu onun sayesınde annem nefes almaya iyileşmeye başladı
le...k
2000 senesinde doktoru özel bir hastanede tanıyabildik tedavinin son evresinde doktorum bize yardımcı oldu ve şimdi annem çok ama çok sağlıklı içiniz rahat gönlünüz rahat gidebileceğiniz yardım sever,hasta dostu,hastasını hiç unutmayan bir doktordur.Allah ondan razı olsun şuanda Şevket Yılmaz Hastanesinde görev yapıyor.Gitmenizi en azından muayene etmesini tavsiye ederim.
Burhanettin Alkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burhanettin Alkan, Göğüs Hastalıkları.
Burhanettin Alkan adresi nerede?Burhanettin Alkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burhanettin Alkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burhanettin Alkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burhanettin Alkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burhanettin Alkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burhanettin Alkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burhanettin Alkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Burhanettin Alkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları